RASPRODAN I DRUGI KONCERT PARNOG VALJKA U LISINSKOM

RASPRODAN I DRUGI KONCERT PARNOG VALJKA U LISINSKOM

20. studenoga, 2014.

630parni Custom 
N
akon niza rasprodanih koncerata u mnogim športskim dvoranama, arenama, klupskim prostorima desetljećima dugoj i uspješnoj karijeri Parnog valjka (jednog od najvećih hrvatskih bendova) koji napokon stiže 16. i 17. prosinca 2014. u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog.

Nakon rasprodanog prvog koncerta Parnog valjka (16. prosinca 2014.), eto najavljen je i drugi koncert za 17. prosinca 2014. za kojeg se ulaznice mogu kupiti po cijeni od 120/140/160 kn na blagajni Dvorane ili onlinewww.lisinski.hr

Parni valjak bio je jedan od incijatora nastajućeg vala rock i pop-rock grupa i ne samo u Hrvatskoj, osnovan je 1975. godine. To je sastav koji u 39 godina plodne karijere iza sebe ima 20-ak studijskih albuma, 15 Porina i zaista još uvijek mnoštvo obožavatelja. Publici je dobro znano kako je Hus jedan od najboljih autora, Aki možda i najbolji vokal, Brk jedan od najboljih gitarista benda koji i danas oduševljava publiku jednakim žarom baš kao i do sadašnjim tijekom 39 godina karijere, (prateći glazbene trendove), zapravo ih uvelike i određuje. Sadašnju postavu Parnog valjka čine nezamjenjivi AkiRahimovski i Husein Hasanefendić Hus, Berislav Blažević Bero na klavijaturama, na gitari Marijan Brkić Brk, Zorislav PreksavecPreksi na basu, a na bubnjevima Dalibor Marinković Dado.

U palaču glazbe Parni valjak stiže dobro pripremljen za oba koncerta – jer prštiti će s tolikom energijom da im električna struja uopće ne treba – posebice ne u Lisinskom! Stoga ne propustite koncert Parnog valjka u prvoj i najvećoj hrvatskoj koncertnoj dvorani. Punom parom svi u Lisinski!

Ivan Raos T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code