“WAMPIRE” IZ PORTLANDA 8. PROSINCA U MOČVARI

“WAMPIRE” IZ PORTLANDA 8. PROSINCA U MOČVARI

24. studenoga, 2014.

8.12.WAMPIRE Custom

Nakon uspješne i zanimljive koncertne sezone u 2014. godini Žednouhi već uobičajeno redovitoj publici jednom godišnje poklanjaju neki od koncerata u svojoj organizaciji. 

Poklon koncert redovitoj publici u 2014. godini je nastup baltimorskog benda WAMPIRE  8. prosinca u zagrebačkom klubu Močvara čiji zvuk karakterizira ekscentrična  glazbena forma koju čini ugodan psihodeličan rock zvuk prožet parodijom.

Bend Wampire nastao je u Portlandu 2007. godine kad su dva prijatelja, multi-instrumentalisti i  dugogodišnji glazbeni suradnici Rocky Tinder i Eric Phipps prijašnje stvaralaštvo elektronske klubske glazbe transformirali u fluidnu, zavodljivu mješavinu psihodeličnog rocka , sanjive pop glazbe začinjenu parodijom. Glazbeno stvaralaštvo upotpunjuju ekscentričnim, veselim stylingom i dizajnom omota ploča i diskova po ugledu na skandinavsku porno industriju 70-ih, horor filmove B produkcije i kalifornijsku LSD euforiju 70-ih godina. Glazba Wampire u isto je vrijeme jako ugodna i zavodljiva, ali također u nekim trenucima i čudna, pomalo jeziva na neki dobar način što je ustvari drugačiji, inteligentan smisao za humor Rockya i Erica. 

Na koncert benda Wampire mogućnost besplatnog ulaska imat će svi koji posjeduju  ulaznicu za bilo koji održan koncert u organizaciji Žednog uha u mjesecu studenom 2014. godine.  T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code