“Crazy, Stupid Love” donosi spektar vrsta ljubavi koje iskuse glavni protagonisti Steve Carell i Julianne Moore

“Crazy, Stupid Love” donosi spektar vrsta ljubavi koje iskuse glavni protagonisti Steve Carell i Julianne Moore

1. kolovoza, 2011.
Print Friendly, PDF & Email


Ljubav! Od izgubljene, pa do strastvene novootkrivene, od neuzvraćene pa do one koja prati voljenog očima prepunim odanosti i predanosti … gotovo sve te vrste iskuse likovi u novoj ljubavnoj komediji

Ljubav! Od izgubljene, pa do strastvene novootkrivene, od neuzvraćene pa do one koja prati voljenog očima prepunim odanosti i predanosti … gotovo sve te vrste iskuse likovi u novoj ljubavnoj komediji, naslovljenoj „Crazy, Stupid Love.“

Nakon 25 godina braka, Cal od svoje supruge Emily dobije neugodnu vijest: ona je u vezi s drugim muškarcem i želi razvod. Ono što se Calu činilo kao savršeni život – dobar posao, lijep dom, krasna djeca – sve se to počne raspadati. Utučen i depresivan, on se smili playboyu Jacobu koji odluči svom novom prijatelju pomoći da ponovno stekne ljubav za život … što, po Jacobu, znači – sastajanje s brojnim ženama.

Nakon temeljitog obnavljanja Calove garderobe i kratkog kursa u promatranju kako Jacob u barovima za samce upoznaje žene, Cal odjednom počinje proživljavati u stvarnom životu stvari koje se mnogima uglavnom zbivaju samo u mašti. No, čak i u zagrljaju druge žene, Cal još uvijek misli samo na Emily.

Steve Carell glumi Cala, a istodobno je i izvršni producent filma koji je istodobno i komedija i tragedija. Baš kao i ljubav u stvarnom životu, kaže on.

Ryan Gosling glumi Jacoba, okorjelog ženskara koji i Cala pokušava pretvoriti u to isto. No, sam se zaljubi u Hannu – u interpretaciji Emme Stone – i postane sličniji Calu.

Cal, pak, pokušava povratiti Emily, koju glumi Julianne Moore. Uz to, oboje imaju i problem 13-godišnjeg sina, koji se zaljubi u 17-godišnji babysittericu. Ona, međutim, ima oči samo za nekog puno zrelijeg – Cala.

Tu su i za ljubavlju izgladnjela Kate, koju glumi Marisa Tomei, te Emilyn ljubavnik, Kevin Bacon.

Sve te paralelne priče spajaju se i razrješavaju u emocionalnom vrhuncu filma.

Izvor:www.voanews.com

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

<