PRVI BROJ ZG SPORTA

PRVI BROJ ZG SPORTA

9. veljače, 2013.

kapetan-RK-Zagreb-CO-Zlatko-Horvat

Prvi broj besplatnog mjesečnika u zagrebački je People’s okupio brojne zaljubljenike u sport koji su došli podržati promociju ZG SPORT-a. Predstavljanje ovog zanimljivog magazina podržali su i Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, te mnogi vrhunski hrvatski sportaši poput najboljeg vaterpolista svijeta Josipa Pavića i njegovog suigrača Kristijana Milakovića, bivše skijašice Nike Fleiss, igrača RK Zagreb CO Lovre Šprema, Luke Stepančića i kapetana Zlatka Horvata, nogometaša Dinama Louisa Ibaneza, hokejaša Medveščaka Curtisa Frasera, Gala Korena i Saše Martinovića, veslačkog olimpijca Maria Vekića, tenisača Lovre Zovka, ali i osoba iz društvenog života poput glazbenica Marije Husar i Ive Ajduković, radijske DJ-ice Ivane Mišerić, glumaca mjuzikla Crna Kuća – Karle Tafre i Hrvoja Foretića, te sportskog kolumnista ZG SPORT-a Marija Anića Kremića.

ZG SPORT novi je magazin koji će na mjesečnoj bazi informirati o najzanimljivijim sportskim i lifestyle događanjima u Hrvatskoj. Pratit će naše sportaše u inozemstvu te obrađivati top lifestyle teme koje na bilo koji način uključuju pojavljivanje sportaša. Magazin će biti dostupan svim posjetiteljima najvažnijih sportskih događanja u Zagrebu, posjetiteljima svih većih fitness centara te glavnih mjesta okupljanja kao što su shopping centri, vrhunski restorani ili srednje sportske škole te Kineziološki fakultet.

S obzirom na današnju tešku gospodarsku situaciju ZG SPORT je besplatan za sve čitatelje a ljubitelji sporta u njemu mogu pronaći informacije o svim sportovima u gradu Zagrebu.

www.zg-sport.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code