PRVA GODIŠNJICA SPLITSKOG SKLONIŠTA ZA ŽENE I DJECU

PRVA GODIŠNJICA SPLITSKOG SKLONIŠTA ZA ŽENE I DJECU

15. studenoga, 2012.

split-riva

Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije Sklonište za žene i djecu – žrtve obiteljskoga nasilja obilježava prvu godinu rada i Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama od 20. do 23. studenoga u dvorani Obiteljskog savjetovališta u Splitu (Gundulićeva 5).

U utorak, 20. studenoga u 19 sati predavanje za vjeroučitelje održat će dipl. soc. radnica Boženka Škare na temu ,,Nasilje u obitelji nad djecom – profesionalna odgovornost i izazov pomažućih profesija“. Dva dana kasnije, u četvrtak 22. studenoga u 19 sati predavanje za bračne parove na temu „Obitelj – škola ljubavi“ održat će dr. med. Anita Strujić-Vladanović, a o temi „Komunikacija u obitelji govorit će prof. psih. Jelena Burazin.

Posljednjeg dana obilježavanja rada Skloništa, u petak 23. studenoga za sve građane će biti priređen Dan otvorenih vrata od 9 do 12 sati. Mogućnost informiranja građana o radu skloništa, uslugama koje sklonište pruža te savjetovanje kako postupati u slučaju nasilja u obitelji, a potom će u 12 sati za suradnike skloništa o temi „Zdrava obitelj temelj je zdravog društva“ govoriti mr. sc. fra Žarko Relota. Za sve je građane ulaz slobodan.

Noa Kolar T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code