PROSLAVA BLAGDANA KURBAN BAJRAM

PROSLAVA BLAGDANA KURBAN BAJRAM

4. listopada, 2014.

milanbandicantimon kopiraj Custom
U
povodu Kurban Bajrama, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, u subotu, 4. listopada, u 7,45 sati, posjetio je Islamski centar u Zagrebu, Prilaz Safvet-bega Bašagića 1 (Gavellina 40), i susresti se s vjernicima te predstavnicima vjerske zajednice u Zagrebu i Hrvatskoj.

Istoga dana, u 18,30 sati, također u Islamskom centru (kongresna dvorana „h. Salim Šabić“, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozdravit će uzvanike na svečanom prijemu u povodu obilježavanja blagdana Kurban Bajram.

U nedjelju, 5. listopada, u 19,30 sati, u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, Trg S. Radića 4, gradonačelnik Milan Bandić prisustvovat će koncertu Bajram u Lisinskom u organizaciji Medžlisa Islamske zajednice, kojim se najavljuje obilježavanje velikog jubileja, stoljeća od zakonskog priznanja Islama u Hrvatskom saboru, 1916. godine.

Koncert se održava pod pokroviteljstvom Gradonačelnika i Grada Zagreba, a cjelokupni prihod koncerta namijenjen je Odjelu za ginekologiju Kliničke bolnice Sveti Duh u Zagrebu.

Fotografija:Mario Ćužić/www.zna.hr T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code