PROSINEČKI I KUTJEVO POMAŽU POPLAVLJENIM PODRUČJIMA

PROSINEČKI I KUTJEVO POMAŽU POPLAVLJENIM PODRUČJIMA

28. svibnja, 2014.

Kutjevo-graševina-gemišt Custom

Robert Prosinečki poziva zagrepčane da u subotu 31. svibnja od 12 sati dođu na Trg Bruze u Mojo bar i pridruže se humanitarnoj akciji koju organiziraju Kutjevački podrum i Lions klub Kaptol.  Akcijom se skupljaju novčana sredstva za pomoć poplavljenim područjima u Slavoniji.

Mladen Itrak, član Uprave Kutjeva d.d. ističe “Pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu u ovom teškom trenutku. Kutjevo će na događanju besplatno dijeliti svoje vinske proizvode, a građani mogu po svojoj želji izdvojiti novčani prilog.”

U Mojo baru će kao DJ-evi svirati Ozren Kanceljak, Tomo Ricov i Alen Kosanović, čije je prisustvo osigurao Lions klub Kaptol.

Kutjevački podrum  je najstarija hrvatska vinarija čija tradicija seže 8 stoljeća u povijest kada su cisteriti izgradili prve podrume i time postavili temelj vinogradarstva i vinarstva u kutjevačkom području. Njegujući tu tradiciju Kutjevački podrumi su vinarija koja ima najveću i najstariju vinsku arhivu.

Kutjevo d.d. danas ima 700 zaposlenih a godišnje proizvodi 6 milijuna litara vina, što je čini najvećom vinarijom u RH, a od čega više od 50% se izvozi na tržišta regije, Europske unije, Rusiju, Japan i SAD. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code