PROROCI NAJAVILI: Veliki sukob kreće sa Crnog mora!

PROROCI NAJAVILI: Veliki sukob kreće sa Crnog mora!

3. ožujka, 2014.

nostradamus-tarabici-proroci-ukrajina-rusija-1393805532-454751

KIJEV – Opasnost.
Upozorenja da je kriza u Ukrajini mogla da preraste u treći svetski rat nagnala su mnoge da pogledaju najčuvenija proročanstva kako bi se uverili da li su proroci predvideli ove sukobe.

Katastrofe, pa rat

Jedan američki tumač proročanstava Imajl T. Čejs tvrdi da upravo „Otkrovenje Jovanovo“ predviđa napad Vladimira Putina na Ukrajinu.
– Jaki zemljotresi, erupcije vulkana, cunamiji, džinovske Sunčeve pege, epidemije, ekonomski haos… Sve to je predviđeno u „Otkrovenju Jovanovom“. A meteor koji je pogodio Rusiju upravo kada se Putin vratio na funkciju predsednika pokazuje da je on antihrist. Zato je moguće da bi napad na Krim ili možda i celu Ukrajinu mogao da dovede do trećeg svetskog rata – tvrdi on.

Neki stručnjaci tvrde da je i Nostradamus predvideo treći svetski rat.
– Iza Crnog mora i Tartarije doći će kralj koji će gledati Galiju, preći će preko Alanije i Armenije i u Vizantiji će ostaviti svoj krvavi štap – napisao je Nostradamus.
Mnogi tvrde da bi se ovi njegovi stihovi mogli tumačiti današnjim događajima, posebno zato što tenzija ima upravo na Crnom moru.

Kremansko proročanstvo

I čuveni proroci iz Kremna Mitar i Miloš Tarabić najavljivali su treći svetski rat.
– Kad izbije ovaj ljuti rat, teško onijem vojskama koje budnu uzlećele u nebo, a blago onijem vojnicima koji budnu vojevali po zemlji i po vodi – rekao je Mitar Tarabić, a zapisano je u čuvenom „Kremanskom proročanstvu“.
On je dodao da Srbija neće učestvovati u tom sukobu.

– Mi nećemo u tom ratu vojevati, ali će se drugi biti preko naših glava. Vidiš li koliko je ovo Požeško polje? Jednoga dana biće puno zapaljenih ljudi koji će buktati kao luč i padati ozgo s neba – rekao je proti Zahariju.
Na pitanje ko će se tući s kim, on je dodao: „Pobiće se strašno Rusi s Talijanima“.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
  1. Jack
    #1 Jack 3 ožujka, 2014, 14:31

    Talijani da se pobiju hahaha,samo bježanija moguća

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code