PROMOCIJA KOZMETIKE DR. STRIBORA MARKOVIĆA

PROMOCIJA KOZMETIKE DR. STRIBORA MARKOVIĆA

6. lipnja, 2014.

n 5 201311130437 Custom

 Nova linija učinkovitih proizvoda za njegu kože koju je osmislio najpoznatiji hrvatski fitoaromaterapeut Stribor Marković u suradnji s Ljekarnama Zagrebačke županije, predstavljena je u prekrasnom ambijentu hotela Westin. Dugo iščekivanu liniju proizvoda među prvima su isprobali su Tihana Harapin Zalepugin, TV voditeljica Lana Pavić, poduzetnica Iris Androšević ali i doktor i modni znalac Nenad Korkut.  

„Ovo je jedina kozmetička linija koja ne skriva sastojke, čak ni one u najmanjim dozama, već svoju tajnu, temeljenu na dugogodišnjem ljekarničkom iskustvu i modernoj tehnologiji, otkriva svima kako bi uvidjeli sve prednosti prirodne kozmetike. Dr. Stribor kozmetika nije prirodna – ekološka zato sto je to danas pomodno nego zato što je takva kozmetika bolja i zdravija za kožu i zato što su prirodni sastojci u Dr. Stribor kremama stoljećima dokazano učinkoviti u njezi i najproblematičnije kože!» – izjavio je dr.sc. Stribor Marković.

Dr. Stribor kozmetiku čini vrhunski asortiman proizvoda koji su spoj dugogodišnjeg ljekarničkog iskustva i moderne tehnologije. Ova prirodna linija kozmetike namjenjena je svakom tipu kože a u njenom sastavu nema sastojaka koji mogu uzrokovati preosjetljivost i naštetiti koži poput parabena. Linija sadrži prirodne sastojke, posjeduje eko certifikate, a proizvodi su  cjenovno prilagođeni nezavidnoj ekonomskoj situaciji u kojoj danas živimo.

Linija Dr. Stribor kozmetike sastoji se od četiri vrhunske kreme. Krema Ruža – argan namijenjena je suhoj koži, vanilija & naranča idealna je za normalnu kožu dok će SOS krema pomoći izrazito suhoj koži s problemima poput atopijskog dermatitisa. Tu je i balzam  namijenjen zacjeljivanju kože.

U ljekarnama diljem Hrvatske može se pronaći potpuni asortiman vrhunskih proizvoda pomoću kojih možete postići ono što ste oduvijek željeli. Blistavu, zdravu i njegovanu kožu iz snova. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code