PROMOCIJA KNJIGE “SEX, DOMIVINA I ROCK’N’ROLL”

PROMOCIJA KNJIGE “SEX, DOMIVINA I ROCK’N’ROLL”

18. prosinca, 2013.

Pozivnica Marina Horkic Custom

U četvrtak  19. prosinca 2013. godine u 19 sati u  V.b.z.  knjižarsko-galerijskom centru  „Fadil Hadžić“, Ilica 13, Zagreb održat će se promocija knjige “Sex, domovina I roc’n’roll”.
Sudjeluju: Marina Horkić, Borna Sor, Tvrtko Pater i Marko Pogačar
Ulomke iz knjige čita Duško Valentić

“Sex, domovina i rock ‘n’ roll” pogled je unatrag, roman o nesputanoj mladosti prikliještenoj iluzijom slobode i stvarnošću ograničenih odabira, osobni prozor u vrijeme kad se SFRJ zemlja radnika, seljaka i poštene inteligencije  počela otvarati ‘novim idejama’ i Zapadu, koji nove naraštaje trudbenika mami glazbom, modnim i društvenim trendovima te vječitim izazovom putovanja u nepoznat svijet ‘tamo vani’, u inozemstvo koje je u svijesti tadašnjih generacija posjedovalo lažni sjaj mitske onostranosti.

To je priča o odnosu pojedinca i sistema, vječitoj želji za bijegom izvan zacrtanih granica prisutnoj u svim vremenima i svim sistemima, o dosadi predvidivoga.

SD&R’n’R propituje odnos suvremenika prema onome što je danas službena povijest, bilježi neuništivu želju prosječnog čovjeka za malim, običnim životom i njegovim ugodama, propituje prijateljstvo i domoljublje. T

5 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code