PRIPREME VATERPOLSKE U-19 REPREZENTACIJE

PRIPREME VATERPOLSKE U-19 REPREZENTACIJE

2. srpnja, 2014.

Trener-HAVK-Mladosti-Vjekoslav-KObescak-i-fizioterapeut-Damir-Luketic

Vjekoslav Kobeščak, izbornik reprezentacije Hrvatske objavio je popis igrača za U-19 selekciju koji se moraju javiti na početak priprema u Zagrebu od 7. srpnja. Pripreme u Zagrebu će trajati do 17. srpnja nakon čega se kreće put Budimpešte s ciljem odigravanja pripremnih utakmica, kako bi se što bolje pripremili za Europsko prvenstvo u Gruziji koje je na rasporedu od 24. do 31. kolovoza.

Nakon odličnih igara u Kupu RH u reprezentaciju je pozvano i četvero juniora VK Jug CO: Ivan Jurić, Toni Paskojević, Luka Jovanović i Antun Goreta, koji je službeno još uvijek član dubrovačke momčadi.

Tome pridodajmo kako se u Varaždinu paralelno održavaju i pripreme U-18 reprezentacije pod vodstvom Jakše Buljana u kojoj su Loren Fatović, Marko Buconić i Nikola Pavličević, što znači da će se u juniorskim selekcijama Hrvatske kroz ljeto pripremati čak osam jugovih juniora.

– Okupljamo se 7. srpnja kada krećemo sa završnim pripremama za EP u Tbilisiju. Imamo dosta vremena za kvalitetnu pripremu, a s obzirom na reputaciju i kvalitetu Hrvatske očekujemo dobar rezultat. Pozvao sam 16 igrača, ali nakon što završi SP u Istanbulu za U-18 prema potrebi ćemo proširiti popis – kazao nam je u telefonskom razgovoru Vjekoslav Kobeščak.

Na popisu se nalaze četiri igrača VK Jug CO, stoga nam je bilo zanimljivo ćuti što kaže izbornik o njihovom radu i kvaliteti.
– Moram reći da je popis bio sastavljen i prije završnice Kupa, ali su igrači uglavnom potvrdili sve ono što smo i ranije utvrdili. Što se tiče Jugaša, pratilo ih se tijekom sezone i oni su svojim igrama na obje završnice i rezultatom Juga zaslužili poziv. Siguran sam da svojom kvalitetom mogu doprinijeti uspjehu reprezentacije, ali kao i svi drugi svojim radom će se morati izboriti za mjesto u momčadi – riječi su izbornika Kobeščaka, javlja vkjug.hr

IZVOR:www.portaloko.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code