BOJAN MIŠKOVIĆ NOVI SVJETSKI PRVAK

BOJAN MIŠKOVIĆ NOVI SVJETSKI PRVAK

15. prosinca, 2014.

MISKOVIC 620 350 s c1 Custom

Hrvatski kickboxing reprezentativac i član rovinjskog KBK Budokai, Bojan Mišković novi je svjetski prvak u jakoj i prestižnoj WAKO PRO federaciji.
Mišković je nakon 12 odličnih rundi slavio nad europskim WAKO prvakom u fullcontactu u kategoriji do 86kg, 25-godišnjim MarcomDeckmanom čime je ostvario rezultat karijere.

Od samog početka meča, Mišković je preuzeo inicijativu u ringu i suvereno vladao kroz svih 12 rundi čime je samo potvrdio da se trenutno nalazi na samom vrhuncu forme zahvaljujući odličnoj tjelesnoj i psihičkoj pripremi trenera i oca Pere Miškovića.

Podsjetimo, Bojan u svojoj bogatoj kolekciji medalja, ima dva srebra sa SP i europsko zlato u fullcontactu zahvaljujući kojima mu je pružena prilika da izazove MarcaDeckmana i bori se za svjetski pojas u WAKO PRO organizaciji.

Titula svjetskog prvaka sa sobom nosi i svoje obveze. Naime, Mišković će dva puta godišnje morati odgovoriti na izazivače, a ukoliko to ne učini titula se smatra upražnjenom i ide sljedeći sa liste.

Na jakom kickboxing turniru održanog u Makarskoj nastupalo je 600-injak boraca iz cijele Europe ali svakako treba spomenuti fantastične rezultate KBK Budokai iz Rovinja čiji su svi borci odnijeli pobjede osim najmlađeg Sandija Pijalića koji je u finalu tijesno poražen.

Dean Fatorić slavio je nad Mislavom Vučetićem, u kategoriji  +91kg,  19-godišnji  Marko Opšivać sjajnom je borbom slavio nad odličnim Poljakom, MateusomKosturekom u kategoriji do 75kg dok je 17-godišnji Erik Mišan nakon četiri meča i teškog puta do finala, slavio nad Kristijanom Podvorcem iz Kutine u kategoriji do 69kg čime je, osim pobjede, odnio i titulu najboljeg juniora na turniru.

IZVOR:www.regionalexpress.hr T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code