PRIJEM ZA MARINA ĆILIĆA,  BRAĆU SINKOVIĆ I NEVENA ŽUGAJA

PRIJEM ZA MARINA ĆILIĆA, BRAĆU SINKOVIĆ I NEVENA ŽUGAJA

16. rujna, 2014.

PRIJEM ZA MARINA ĆILIĆA  BRAĆU SINKOVIĆ I NEVENA ŽUGAJA Custom

Najviše što sam dobio osvajanjem Grand Slam naslova je to što imam recept za dalje. Toga ću se držati kad se budem pripremao za sljedeće velike turnire i nadam se da ću ih još koji put osvojiti“, rekao je pobjednik US Opena Marin Čilić u svom prvom dolasku na hrvatsko tlo nakon velikog trijumfa u New Yorku. 

Svečanom dočeku dijela hrvatske Davis Cup reprezentacije u zagrebačkoj zračnoj luci prisustvovao je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić koji će u 17 sati u palači Dverce upriličo  prijem za najboljeg hrvatskog tenisača. Uz druge uzvanike, Čilića će zajedno s gradonačelnikom u reprezentativnoj gradskoj palači dočekati zlatni veslači Valent i Martin Sinković, te Neven Žugajem koji je osvojio srebrenu medalju na Svjetskom prvenstvu u Taškentu.

„ Tvoja pobjeda je tim veća jer si pobjedio dva najveća igrača, Federera i onog drugog koji je pobjedio Đokovića, zato od srca ti hvala.  Više sam  strepio kada sam te gledao u zadnjem meču protiv Nizozemaca, nego na Trgu kada smo organizirali finale. Jer  kada čovjek osvoji krov svijeta onda se opusti i taj naš mentalitet je baš takav, a ti si demonstrirao da taj naš mentalitet u negativnom smislu nije taj mentalitet, nego ne samo da imaš gard pobjednika nego i gard discipliniranog čovjeka. Ja  ti se od srca u ime svojih sugrađana, mojih kolega, predsjednika Skupštine Kosora, zahvaljujem i želim, da ti Bog da zdravlja, peneze si zaradio i da nas sve zadovoljavaš, a kada ove poplavu prođu onda ćemo na Trgu organizirati slavlje, za sto tisuća ljudi za ono što vi zaslužujete jer ste nas tek počeli uveseljavati.“, rekao je Milan Bandić.

Mirin Čilić nakon osvajanja svog prvog Grand Slam turnira, nastavio je svoj dobar niz pomogavši svojoj Davis Cup reprezentaciji da uđe u Svjetsku skupinu .

„ Ono što jedino mogu obećati jest da ćemo nastaviti sa ovako dobrim radom. Dolazimo  iz emotivne zemlje iz koje izrasta ogroman broj velikih pobjednika. I biti dio Hrvatske povijesti na ovakav način i obilježiti povijest sporta je zbilja dragocjeno. Samo se nadam da ćemo imati zbilja puno ovakvih rezultata i da ćemo uveseljavati Hrvate“,  rekao je Marin Čilić. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code