PRIJEM ZA DELEGACIJU ŠANGAJA

PRIJEM ZA DELEGACIJU ŠANGAJA

25. rujna, 2014.

PRIJEM ZA DELEGACIJU ŠANGAJA Custom

Uoči večerašnje prezentacije Šangaja kao turističke destinacije u zagrebačkom hotelu Esplanade, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić upriličio je u palači Dverce prijem za izaslanstvo prijateljskoga grada što ga je predvodio zamjenik gradonačelnika Šangaja Tu Guangshao.

Zaželjevši dragim gostima ugodan boravak u Zagrebu, gradu koji je sa Šangajem povezan prijateljstvom dugim 34 godine, gradonačelnik Bandić izrazio je zadovoljstvo što je u rujnu 2013. to prijateljstvo potvrđeno i potpisivanjem Memoranduma razumijevanja o prijateljstvu dvaju gradova 2013.-2017. Današnji susret, smatra gradonačelnik, korak je ka još boljim odnosima i suradnji gradova i država.

Prošlogodišnji Memorandum čvrsti je temelj bilateralne suradnje i u budućnosti. Njime je otvoreno još više prostora i stvoren dodatni potencijal za suradnju koji ćemo sigurno iskoristiti – rekao je zamjenik Tu Guangshao pozvavši zagrebačkog gradonačelnika da sljedeće godine posjeti Šangaj u povodu obilježavanja 35. obljetnice prijateljstva i suradnje dvaju gradova. T

6 komentara

Uskoči u raspravu
  1. grbr
    #1 grbr 26 rujna, 2014, 16:05

    eh dA JE KINEZIMA OVA LIPA ZEMJA NA OVOME MISTU. A ca ces kad je lako tupanima izmaknit zemju ispod noga!!

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code