PREDSTAVNICI IKEJE A KOD ZAGREBAČKOG GRADONAČELNIKA

PREDSTAVNICI IKEJE A KOD ZAGREBAČKOG GRADONAČELNIKA

26. srpnja, 2014.

PREDSTAVNICI IKEJE A KOD ZAGREBAČKOG GRADONAČELNIKA Custom

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u petak 25. srpnja predstavnike švedske IKEA-e, predvođene direktorom Draganom Skaluševićem.

Na sastanku u Gradskoj upravi, gosti su izvijestili zagrebačkog gradonačelnika o završetku radova na 1800 m2 prvog prodajnog centra IKEA-e u Hrvatskoj, onom u zagrebačkoj Rugvici, te ga pozvali na otvorenje 21. kolovoza.

Uz zahvalu na potpori koju IKEA ima od Gradske uprave još od pripreme projekta, direktor Skalušević istaknuo je da će u prvoj fazi biti zaposleno 340 ljudi, najavivši da dugoročno planiraju izgradnju većeg trgovačkog centra, kojim bi se otvorilo dodatnih 1500 radnih mjesta.

Grad Zagreb, i ovaj put, pruža logističku i infrastrukturnu podršku poduzetnicima i investitorima, naglasio je gradonačelnik Bandić, izrazivši zadovoljstvo što zagrebačka gospodarska politika privlači sve više investicija, kako iz Hrvatske, tako i šire.

Uz gradonačelnika, sastanku su prisustvovali pročelnici nadležnih gradskih ureda i predstavnici Zagrebačkog holdinga, dok su delegaciju IKEA-e činili i poslovni navigator u IKEA-i Domagoj Turina te predstavnik veleposlanstva Kraljevine Švedske Hrvoje Pokupec.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code