PREDSJEDNIK VOJVOĐANSKE VLADE NA BRIJUNIMA

PREDSJEDNIK VOJVOĐANSKE VLADE NA BRIJUNIMA

12. kolovoza, 2013.

bojan-pajtic-foto

Predsednik vojvođanske vlade Bojan Pajtić odlučio je da godišnji odmor provede u Hrvatskoj, tačnije na Brionima, ostrvima koja se nalaze u blizini Istre, omiljenom mestu za odmaranje bivšeg jugoslovenskog predsednika Josipa Broza Tita.
Pajtić je potvrdio da s porodicom, suprugom i dvoje dece, trenutno letuje u Istri kod prijatelja, a kako nam je rekao, tokom odmora povremeno idu brodićem na Brione na plažu, gde se kupaju. Pored toga, Pajtić je istakao da i na godišnjem odmoru radi za državu.
Brioni su u nekadašnjoj Jugoslaviji bili najekskluzivnije letovalište rezervisano za Josipa Broza Tita i njegove najbliže saradnike, na koje nije mogla da stupi noga običnih smrtnika. Na Brionima su kao Titovi gosti boravili Fidel Kastro, Džon Kenedi, Mao Cedung, Gandi, Če Gevara, ali i Sofija Loren i Mik Džeger. Posle Titove smrti Brioni su proglašeni za nacionalni park, u jednom njegovom delu zatvorenom za turiste danas se nalazi zvanična letnja rezidencija hrvatskog predsednika.
Postojeći hoteli i dalje su više nego pristojni, dok je boravak u vilama i dalje preskup za građane koji imaju prosečne plate.
Na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije piše da Bojan Pajtić mesečno na mestu predsednika vojvođanske vlade prima 95.000 dinara, uz primanja na Pravnom fakultetu, gde kao docent mesečno zarađuje više od 73.000 dinara. Sve ukupno, Pajtić mesečno prihoduje blizu 170.000 dinara.

Izvor: www.kurir-info.rs

2 komentara

Uskoči u raspravu
  1. Ogorčeni Hrvat
    #1 Ogorčeni Hrvat 14 kolovoza, 2013, 05:12

    Srpska bagra predvođena Radom Šerbedžijom harači, banči i derneči na hrvatskim otocima koje zovemu Brijuni.
    I sve to ide na naš račun. Svoje srpske guzice peru i seru u hrvatskom moru . I sve to plaćaju hrvatski porezni obveznici. Ne znam ima li glupljeg naroda od hrvatskog. Jebeš takav narod koji dopušta da mu rade što rade srpski izrodi i hrvatski komunisti, djeca i unuci hrvatskih partizana, komunista, oznaša, udbaša, kosovaca, neki Stipa, neki Zoki, neki Ive, neka Vesna i razni crveni đavolji sinovi …

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code