PREDAVANJE „KAKO IZLIJEČITI SVOJ ŽIVOT“ U ZAGREBU

PREDAVANJE „KAKO IZLIJEČITI SVOJ ŽIVOT“ U ZAGREBU

21. listopada, 2013.

Kristina Bulešić-2

Povodom Mjeseca borbe protiv raka dojke Kristina Bulešić, licencirana trenerica Heal Your Life programa iz Inspiracije d.o.o. iz Pule u suradnji s knjižarsko-galerijskim centrom V.B.Z. “Fadil Hadžić” iz Zagreba održala je interaktivno predavanje „Kako izliječiti svoj život“ s naglaskom na prevenciji pojave zloćudne bolesti – raka.

U interaktivnom predavanju naglasak je bio na emocijama razaračima koje su, prema Louise L. Hay, emocije koje dovode do pojave raka i drugih bolesti. Osim toga, predstavljena je Louise L. Hay, jedna od vodećih ličnosti na području motivacije, samopomoći i osobnog razvoja, osoba koja je i sama preboljela rak upravo zahvaljujući vlastitoj upornosti, vjeri i oslobađanju negativnih emocija – emocija razarača. Prisutnima je predstavljen Heal Your Life program zasnovan na životnoj filozofiji Louise L. Hay te je provedena vježba iz Heal Your Life programa i radionica koja se bavi upravo prepoznavanjem i oslobađanjem emocija.

Posjetiteljima su približene afirmacije kao pojam te njihova moć i djelovanje. Poseban naglasak bio je na afirmacijama koje se odnose na bolesti raka dojke, ali i drugih dijelova tijela koji su usko povezani s majčinstvom. U konačnici, posjetitelji su sami kreirali svoje afirmacije koje će ih motivirati, dati im snagu i pomoći u prevenciji ili borbi s opakom bolesti. Predstavljena je i Magična kutija zahvalnosti kao najveća nagrada u pobjedi. Posjetitelje je na samom kraju kratkom video porukom pozdravila i Tatjana Matejaš Tajči. Tajči je poruku poslala ekskluzivno za ovo predavanje i u njoj je poručila ženama da budu potpora jadna drugoj i da paze na sebe i svoje tijelo te da redovito odlaze na preventivne preglede. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code