POVRATAK HRVATSKE PARAOLIMPIJSKE REPREZENTACIJE

POVRATAK HRVATSKE PARAOLIMPIJSKE REPREZENTACIJE

12. rujna, 2012.

 120911 docek-21

U utorak, 11. rujna, u 11,00 sati, u hotelu Antunović, Zagrebačka avenija 100 A,

našim iznimno uspješnim paraolimpijcima priređen je svečani doček.  Iz Londona vratili s pet medalja, dva srebra i tri bronce. Sportašima je, među ostalima, na sjajnim rezultatima čestitao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji im je poručio: Djela govore više od riječi, vi ste to dokazali, hvala vam od srca.

Podsjetimo, na Paraolimpijskim igrama u Londonu, u disciplinama skok u dalj srebrnu medalju osvojio je Zoran Talić, dok je broncu osvojila Mikela Ristoski. Darko Kralj osvojio je srebro u bacanju kugle, a brončane medalje osvojili su Mihovil Španja u disciplini sto metara leđno i Branimir Budetić u bacanju koplja.

Na dočeku bili su prisutni: ministar znanosti, obrazovanja i športa Željko Jovanović, veleposlanik Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske NJ. E. David Arthur Slinn, predsjednik gradske skupštine Davor Bernardić, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Jelena Pavičić-Vukičević, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Višnja Fortuna i pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić. T

 

 

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code