POKRET VOLIM HRVATSKU PODRŽAVA „15.0“

POKRET VOLIM HRVATSKU PODRŽAVA „15.0“

14. listopada, 2011.

zauzmi_ulicu_-_Volim_Hrvatsku1

Pokret Volim Hrvatsku – NE U EU daje punu podršku organizatoru i ciljevima prosvjeda „Pokret 15.0“ koji će se održati u subotu 15.10.2011., na Trgu Bana Jelačića,  isto kao što smo već izrazili pismenu podršku začetnicima prosvjeda „Occupy Wall Street“, koji još uvijek traje u New Yorku i mnogim drugim gradovima USA i svijeta.

Podržavamo sve demokratske metode izražavanja protesta i spremni smo dati svoj doprinos u obrani i preuzimanju Hrvatske iz ruku „političkih elita“,  koje djeluju kao marionete banaka i korporacija.

U nekim su se medijima pojavile dezinformacije o antagonizmu organizatora prema pokretu Volim Hrvatsku i poruci protiv ulaska u Eu, koju zastupamo.

To nije točno, jer postoji kvalitetna komunikacija s organizatorima i ne postoje sukobi. Ulice Grada Zagreba i nezadovoljstvo građana nitko ne može privatizirati, pa tako ni organizatori prosvjeda, no pokret Volim Hrvatsku prihvaća molbu organizatora da se na prosvjedu ne ističu politički rekviziti i poruke koji bi se mogli tumačiti kao samoreklama ili skretanje pozornosti na druge teme.

Pozivamo svoje članove i simpatizere da se pridruže prosvjedu mirno, dostojanstveno, ponosno, u čvrstom stavu da spriječimo tiraniju samovoljnih, nesposobnih i za Hrvatsku nezainteresiranih “političkih elita”. Pri tom mislimo na sve njih koji odlučuju o našim sudbinama, od vlade i vladajuće koalicije (koja je najodgovornija), ali i t.zv. oporbe, koja nesposobna glumi alternativu, a zapravo uživa u komfornoj poziciji kritičara bez pokrića.

Za Volim Hrvatsku – NE U EU potpisao se  Roko Šikić

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code