POKRENI SE U ZAGREBU

POKRENI SE U ZAGREBU

1. rujna, 2013.

Zagreb 5

Zagreb se pokrenuo! Nove fontane jutros su bile prekrasna kulisa ispred koje je čak 500 vježbača poslalo poruku o potrebi za većom brigom o vlastitom tijelu. Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, nogometaši Dinama Ante Rukavina i Lee Addy, vaterpolisti Mladosti predvođeni kapetanom i najboljim vaterpolistom svijeta Josipom Pavićem, rukometaši Zagreba, gimnastičar Mario Možnik, klizačice KK Medo I KSK Pahuljice, TV urednici Lana Pavić i Siniša Kovačić, voditeljica Ivana Mišerić i manekenka Iris Rajčić, glazbenik Damir Kedžo i cast mjuzikla Crna Kuća jutros su odabrali sport kao najbolje buđenje.
Projekt Pokreni se posljednja je tri mjeseca u Dubrovniku, Puli, Zadru, Hvaru i Zagrebu promovirao potrebu za rekreacijom, što pravilnijom prehranom i zdravijim životom. Tim Kineziološkog fakulteta u Zagrebu predvođen Marijom Anićem Kremićem te nutricionistkinja Karmen Matković Melki savjetima i energijom potaknuli su mnoge da promjene svakodnevne navike. Projekt se nastavlja ove jeseni u kontinentalnoj Hrvatskoj, a sve najbolje od ljetne turneje uz šest atraktivnih treninga koje će te moći provoditi u Vašim domovima naći će se na Pokreni se DVD-u koji izlazi početkom listopada.  
Sportska razglednica Hrvatske koja je snimana ovog ljeta u projektu Pokreni se zahvaljujući uredima TZ-a gradova domaćina i središnjeg ureda Hrvatske turističke zajednice početkom rujna putuje u svijet. Nasmijana lica svih vježbača najljepša su poruka ovog projekta, a pozitivna energija i dobre vijesti nastavljaju se i dalje….

www.pokrenise.hr T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code