PIZZA IZ AUTOMATA

PIZZA IZ AUTOMATA

6. svibnja, 2012.

vlatka_ispekla_pizzu

Revolucinaran aparat za pripremu pizza Let’s Pizza predstavljen je u petak 4. Svibnja na Cvjetnom trgu u Zagrebu iz ruku voditeljice Vlatke Pokos. Najnovije čudo tehnike izumljeno je u Italiji – domovini ovog svima dragog jela. Let’s Pizza pruža Vam mogućnost da u današnjem užurbanom tempu života u svega tri minute dobijete pizzu napravljenu prema vašoj želji, od svježih sastojaka i to vrhunske kvalitete. Najnoviji izum gastornomije predstavljen je posljednjih mjeseci diljem svijeta, a veliki je uspjeh doživio u Japanu, SAD, Njemačkoj i Italiji. Hrvatska je prva zemlja regije koja će moći uživati u najnovijem specijalitetu.

Let’s Pizza je jedini stroj koji je u stanju pripremiti pizzu, miješanjem na licu mjesta i uz dodatke samo svježih namirnica, vode, brašna, rajčice, mozzarelle i ostalih raznih svježih sastojaka i sve to u samo 3 minute, 24 sata dnevno. Miris i okus prave talijanske pizze stvara se uz najbolje talijanske proizvode, a služi se u praktičnoj kartonskoj takeaway kutiji. Let’z Pizza koristi samo svježe, kvalitetne sastojke, pažljivo odabrane čime se jamči svježa, zdrava i ukusna pizza.

Sve što morate učiniti je odabrati u izborniku željenu pizzu i čekati. U roku od samo 3 minute nakon što ste platili i odabrali željene sastojke, pizza se umijesi, odmah se priprema i peče, a potom se služi kroz izlazni okvir u kartonskoj kutiji. Urađaj ima male otvore što vam omogućava da cijeli proces stvaranja pizze možete vidjeti i pratiti. Plaćanje na stroju je jednako brzo i jednostavno. To znači da unutar samo 2 četvorna metra aparat Let’s Pizza nudi pravu pizzeriu otvorenu 24 sata na dan. T

 

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code