„PEČAT“ PAMELE RAMLJAK

„PEČAT“ PAMELE RAMLJAK

10. prosinca, 2014.

61022971-pamela-ramljak-pecat-prijateljica-pjesma-novo Custom
P
jevačica Pamela Ramljak, koja već godinama uspješno gradi svoju samostalnu glazbenu karijeru, predstavlja svoj novi singl „Pečat“. Nova pjesma ne nalazi se na njenom aktualnom, ujedno i prvom samostalnom albumu „Prijateljica“, čime najavljuje rad na novim materijalima što samo dokazuje koliko ozbiljno shvaća svoju ulogu u glazbenom svijetu. „Pečat“ donosi senzualan i brži plesni ritam za kojeg se Pamela odlučila ponukana željama publike na svojim brojnim nastupima.

Pjesmu „Pečat“ paralelno prati i video spot koji bez imalo sumnje može stati uz bok spotovima vrhunskih svjetskih glazbenika. Uvjeriti se u to možete klikom na sljedeći link:

http://youtu.be/VZhQtAY3IYI

Za produkciju nove Pameline pjesme zaslužan je vrhunski stručnjak i glazbenik koji je surađivao s brojnim domaćim zvijezdama – David Vurdelja (Baby Dooks), od nedavno publici još poznatiji kao sudionik poznatog TV show-a ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Autor teksta i glazbe za pjesmu „Pečat“ sama je Pamela, dok je za mix i mastering zaslužan Miro Lesić.

Spot za novu pjesmu sniman je pod redateljskom palicom Tomislava Povića, na tri lokacije u Zagrebu (Stross, klub Groove i krov jedne zgrade).

Sve novosti i nastupe Pamele Ramljak pratite na njenoj službenoj Facebook stranici. T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code