PATIO SAM ZA NEDOM UKRADEN

PATIO SAM ZA NEDOM UKRADEN

13. listopada, 2016.

 

“Svađali smo se kao pas i mačka, ali zato što smo se voljeli. Mnogo godina kasnije sam ju pitao, toliko je žena bilo oko mene zašto si me ti odbila? Zato što si bio zauzet, toliko je žena oko tebe bilo da sam znala da je s tobom bolje ne počinjati…”, ispričao je Kićo što mu je rekla Neda Ukraden

Napisao: Dražen Stjepandić

U nedjelju 9. listopada, u emisiji „Popodnevna mora“ na Z1 televiziji, prvi gost je bio proslavljeni hrvatski pjevač Krunoslav Kićo Slabinac. Predstavio je novu pjesmu „ Ja nisam kriv“ za koju potpisuje glazbu na stihove Vlade Tančika. Aranžer je Željko Nikolin.

Kićo očekuje da će njegova nova pjesma “Ja nisam kriv”, koja je u Popodnevnoj mori doživjela medijsku premijeru postati hit, naravno ako se bude vrtjela na radiju i ostalim drugim medijima.

Žene slušaju, a muškarci što vide

U šezdeset minuta razgovora s glavnim urednikom portala Tjedno Draženom Stjepandićem legendarni je Kićo otkrio mnoge zanimljivosti iz njegova života i glazbenog djelovanja. Tako je prokomentirao svoju izjavu da je imao više žena od Micka Jaggera.

“Mick nije imao vremena toliko se baviti ženama kao ja”, razjasnio je. Prisjetio se i zajedničkih nastupa s The Rolling Stonesima i The Kingsima u Njemačkoj 1967. Tada je bio član legendarnih osječkih Dinamita.

“Svirali smo tjedan nakon Stonesa i Kingsa i gazda “P.N. Hit Housa” u Muenchenu nam je rekao da dok izvodimo njive pjesme bolje zvučimo nego oni”, pohvalio se Kićo.

Nažalost u Njemačkoj te 1967. nije mogao ostati dugo jer morao na odsluženje vojnog roka u bivšoj JNA. Nakon Kiće pjevači u Dinamitima bili su prvo Dado Topić, pa Zlatko Pejaković.

Pričajući o ženama Kićo je otkrio i da mu svaki put baš nije išlo glatko. Tako nikada nije uspio zavesti kolegicu Nedu Ukraden, a pokušavao je i za Nedom je patio.

“Svađali smo se kao pas i mačka, ali zato što smo se voljeli. Mnogo godina kasnije sam ju pitao, toliko je žena bilo oko mene zašto si me ti odbila? Zato što si bio zauzet, toliko je žena oko tebe bilo da sam znala da je s tobom bolje ne počinjati…”, ispričao je Kićo što mu je rekla Neda Ukraden.

Obično se kaže da za uspjeh kod žena treba imati ono nešto. Na pitanje što je to nešto Kićo je odgovorio:

“Muški se zaljubljuju u ono što vide, a žene se zaljubljuju u ono što čuju. Zato se žene šminkaju i uređuju, a muškarci lažu”.

Kićo je rekao da je više puta u životu bio zaljubljen i razočaran. Sada u 71-oj je zaljubljen u samoga sebe.

Zabranit će pjesmu “Otišao je s mirisima jutra”

Kićin zadnji veliki hit “Otišao je s mirisima jutra”, u narodu poznatija kao “Otišao je moj otac polako” svakodnevno se može čuti na raznim sahranama.

“Na tisuće groblja dnevno izvodi se ta pjesma. Pjesma je nastla 1994. i našla je svoije mjesto na pogrebnim ispračajima. Od 1994. Željko Krznarić, autor teksta i jakao autor glazbe i izvođač nismo primili ni jednu lipu za izvođenje te pjesme. Ono što nam smeta je što pogrebna poduzeća naplaćuju i izvođenje te pjesme, a od tih novaca mi nismo dobili ništa jer to nisu prijavljivali ZAMP-u. U ZAMP-u su rekli da je to dosta suptilna stvar, osjetljivo, tu treba imati malo više senzibiliteta. Nisam jednom doživio da se na humanitarnom koncertu svaki stoljnjak, svaka maramica, sve se naplati osim nas koji trebamo pjevati badava. Ne pjevam badava, nego sam samo poklonio svoj honorar. Bitno je da ćemo mi autori pjesme “Otišao je s mirisima jutra” zabraniti sve javne izvedbe, osim na televiziji i radiju. A posebno će se zabrana javne izvedbe odnositi na pogrebna poduzeća, osim ako budu platili na poseban račun izvedbu pjesme…”, zaprijetio je Kićo.

CIJELU EMISIJU POGLEDAJTE OVDJE:

T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Sandra Pusica
  #1 Sandra Pusica 4 srpnja, 2020, 21:47

  Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam

  Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: [email protected] WhatsApp (+16014560144)

  Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Jusuf
  #2 Jusuf 16 listopada, 2016, 09:18

  Budalo esekerska, Neda je svima (svakom tko je pitao!) dala pičke, osim tebi.
  O čeme se radi da nisi dobio Nedine pičke?

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code