PARNI VALJAK ZA ŠESTI ROĐENDAN ANTENE

PARNI VALJAK ZA ŠESTI ROĐENDAN ANTENE

14. svibnja, 2014.

10295810 671104042925156 3756592843530695285 n 

Stotine slušatelja Antene Zagreb i Zagrepčana ostali su u pozitivnom šoku i preplavljeni emocijama kada su na rođendanskom partiju iznenađenja Antene Zagreb, nasred Trga Bana Josipa Jelačića, zasvirale legende hrvatske glazbe – grupa Parni Valjak. Ugasi me, Zastave, Samo da znaš i drugi hitovi, pjevali su se uglas, a untaoč promjenjivom vremenu bio je ovo rođedanski party za pamćenje.

«Sretan rođendan Anteni Zagreb! Hvala što ste nas pozvali da zajedno s Vama proslavimo ovaj poseban trenutak i da na ovaj neobičan način razveselimo Zagreb i Vaše slušatelje. Nemamo priliku često ovako nastupiti i mislim da je ovo ne samo dobra promocija Vašeg radija nego i rocka kao glazbe i zaista odličan poklon svima!» – izjavio je pjevač grupe Parni Valjak Aki Rahimovski nakon koncerta na Trgu.

Antena Zagreb posljednjih je šest godina najslušaniji zagrebački radio. Svakog se jutra budimo uz Barbaru Kolar i Sašu Bunetu, veselimo uz Milivoja Luleka, ali i jednostavno ostajemo bez daha od smijeha uz «Bullhitove» Luke Bulića. Antenin tim u narednim nam mjesecima priprema brojna ugodna iznenađenja, a  zahvaljuje na vjernosti i podršci slušateljima i partnerima.

«Posljednjih šest godina nastojimo uljepšati i olakšati svakodnevicu našim slušateljima. Njihova pozitivna energija poticaj nam je da budemo na usluzi i što bolji svakim danom. Parni Valjak najbolji je mogući pokon svima nama a vjerujem kako ćemo uz stihove pjesme Uhvati ritam nastaviti još mnogo godina zajedno ploveći radijskim eterom!» – izjavila je Barbara Kolar, radijska DJ-ica Antene Zagreb.

Rođendan najslušanijeg zagrebačkog radija nije propustio ni gradonačelnik Milan Bandić te pročelnik za kulturu Ivica Lovrić, a u slavlju i koncertu uživali su i DJ-i Antene Zagreb Barbara Kolar, Lorena Nosić, Katarina Moškatelo, Tamara Loos, Zlata Muck te muški dio tima Krunoslav Belko i Saša Lozar.

   www.antenzagreb.hr T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code