OTVORENO PISMO DANIJELA SRBA

OTVORENO PISMO DANIJELA SRBA

23. ožujka, 2013.

 

daniel-srb-105

Predsjedniku Gradskog vijeća Grada Vukovara Goranu Bošnjaku

 

Piše: Danijel Srb, predsjednik HSP-a

Fotografija:www.politikaplus.com

Poštovani gospodine Bošnjak,

 zbog Vaših izjava danih hrvatskim medijima posljednjih nekoliko dana, obaviještavamo Vas da su članovi HSP-a dr. Ante Starčević g. Josip Sabljić i g. Tomislav Džanak pisanom izjavom od 13.06.2009. godine izjavili da od tada nisu članovi Hrvatske stranke prava.

Temeljem te izjave Grad Vukovar je Hrvatskoj stranci prava uskratio uplatiti sredstva za rad političkih stranaka koja po vijećniku pripadaju svim političkim strankama, uz obrazloženje da navedena dva vijećnika na konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća Grada Vukovara nisu bili članovi HSP-a.

U prilogu ovog dopisa dostavljamo Vam njihovu pisanu izjavu o navedenome čiji se original nalazi u pismohrani Grada Vukovara, a što možete u kontaktu s tajnikom Grada Vukovara i provjeriti.

Stoga Vas molimo, da ubuduće prilikom obraćanja javnosti putem medija vodite računa o navedenoj činjenici. U suprotnom, bit ćemo prisiljeni zaštitu zatražiti putem pravosudnih tijela.

Podsjetio bih da su sporni Statut Grada Vukovara u srpnju 2009. usvojili vijećnici HDZ-a, SDSS-a te vijećnici Josip Sabljić i Tomislav Džanak koji su danas članovi HSP-a dr. Ante Starčević.

S poštovanjem,

Hrvatska stranka prava

Daniel Srb, predsjednik T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
  1. uvijek desno
    #1 uvijek desno 1 travnja, 2013, 14:25

    Vele da zbog starosti Le Pen ipak ne dolazi u Hrvatsku podržati HSP.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code