OSVAJAĆI HRVATSKOG KUPA U SJEDEĆOJ ODBOJCI KOD BANDIĆA

OSVAJAĆI HRVATSKOG KUPA U SJEDEĆOJ ODBOJCI KOD BANDIĆA

17. prosinca, 2013.

odbojkaski-klub Custom

U povodu 15. godišnjice postojanja Invalidskog odbojkaškog kluba Zagreb, te nedavno osvojenog Hrvatskog kupa u sjedećoj odbojci, gradonačelnik Milan Bandić primio je u utorak 17.prosinca  predstavnike trofejnog Kluba koje je predvodio predsjednik Damir Kasap. 

Zahvalivši gradonačelniku i njegovim suradnicima na kontinuiranoj potpori i povjerenju, predsjednik Kasap izvijestio je o radu Kluba, te planovima i programima. Klub, koji broji 44 člana, većinom invalida iz Domovinskog rata, ali i ostalih kategorija osoba s invaliditetom, svake godine organizira međunarodni turnir Zagreb Open. Također, svjesni problema i opasnosti nerazminiranog prostora u Hrvatskoj, Klub provodi program Zajedno za Hrvatsku bez mina, s ciljem educiranja javnosti na probleme miniranog prostora, te na posljedice od zaostalih mina. 
S obzirom na rezultate i kontinuitet, Klub bi, zaključeno je na susretu kod gradonačelnika, trebao djelovati u adekvatnijem prostoru, te ući u sustav financiranja Zagrebačkog športskog saveza. 

Na kraju druženja, predsjednik Kasap uručio je gradonačelniku plaketu za doprinos razvoju kluba i sjedeće odbojke u Hrvatskoj. Gradonačelnik je gostima poklonio monografiju Zagreb- kratka urbana povijest i zlatno desetljeće. 
Sastanku su uz gradonačelnika, prisustvovali i pročelnica Gradskog ureda za imovinsko pravne poslove i imovinu Grada Jasminka Lukač, pročelnica Gradskog ureda za branitelje Vesna Helfrih, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić, pomoćnica pročelnice Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Marinka Bakula Anđelić, i voditelj Odjela za branitelje Miodrag Demo. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code