PREDSTAVLJANJE INTERNET STRANICE  SAVJETOVATELJ.COM

PREDSTAVLJANJE INTERNET STRANICE SAVJETOVATELJ.COM

5. prosinca, 2013.

savjetovatelj

U petak, 6. prosinca, u 10,00 sati, u zgradi Gradske uprave, Trg S. Radića 1 (dvorana 372), održat će se konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljena Internet stranica Savjetovatelj.com, a koja je izrađena u sklopu EU projekta Povećanje zapošljivosti stručnjaka pomagačkih zanimanja.

Osim zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, konferenciji će prisustvovati pročelnica Gradskog ureda za zdravstvo Mirna Šitum, pročelnica Gradskog ureda za programe i projekte Europske unije Jelena Ricov, stručna savjetnica za zapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područni ured Zagreb Draženka Pucko i koordinatorica EU projekta Povećanje zapošljivosti stručnjaka pomagačkih zanimanja Društva za psihološku pomoć Martina Čarija.

Projekt provode Grad Zagreb, Gradski ured za zdravstvo u suradnji sa Društvom za psihološku pomoć, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područna služba Zagreb i Pravom Formulom d.o.o., s ciljem povećanja mogućnosti zapošljavanja stručnjaka pomagačkih zanimanja (psiholozi, socijalni radnici, defektolozi, rehabilitatori, socijalni pedagozi, učitelji djece s posebnim potrebama). T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code