OSNOVANI OGRANCI OraHa u OSIJEKU I ĐAKOVU

OSNOVANI OGRANCI OraHa u OSIJEKU I ĐAKOVU

10. veljače, 2014.

ORAH U SLavoniji Custom

Održivi razvoj Hrvatske pozdravio je Slavoniju osnivanjem dvaju ogranaka u Đakovu te Osijeku na čelu sa predsjednicom stranke dr.sc. Mirelom Holy te užim vodstvom stranke.

Povjerenicom ORaHa za grad Đakovo imenovana je Ivona Krajina koja je istaknula kako je najveći problem na njihovom području nezaposlenost te manjak poljoprivredne proizvodnje i dodala je kako bi se proizvodnja trebala usmjeriti ka novim kulturama, a ne samo prema pšenici, kukuruzu i suncokretu.

U Đakovu postoji tek nekoliko stabilnih firmi, a stopa nezaposlenosti je visoka, stoga bi upravo poljoprivreda i osnivanje clustera te OPG-ova poboljšalo stanje u Đakovu i okolici te omogućilo održivi razvoj kako grada tako i regije – izjavila je Ivona Krajina u subotu, 8. veljače na  osnivanju lokalnog ogranka.

 Dan nakon osnivanja ogranka u Đakovu, Osijek je također dobio svoju lokalnu podružnicu.

-Ne možemo imati samo dobre programe na papiru i ne realizirati ih u praksi. Hrvatski građani su jako umorni od političara i amorfne kaše  u kojoj svi pričaju isto bez konkretnih rezultata. Odrađaju jedne te iste stvari i pogoduju jednim te istim lobijima. Bez jednake igre za sve ne možemo se razvijati kao održivo društvo – riječi su kojima se nazočnima obratila Mirela Holy.

Povjerenikom za grad Osijek imenovan je Darko Balaš ističući kako je vrijeme za promjene u Hrvatskoj.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code