OSLOBODITE MARKA FRANCIŠKOVIĆA

OSLOBODITE MARKA FRANCIŠKOVIĆA

16. rujna, 2013.

FRANCISKOIC-MARKO-6-REPRESSION

Nova teška zloupotreba psihijatrije o kojoj javnost šuti

Napisao: Neven Lovrić

U petak  13. rujna,  s početkom od 11 sati, ispred Vlade na Markovom trgu održao se prosvjedni skup protiv represivnog progona, zatvaranja i prisilnog trovanja tabletama Marka Franciškovića.Okupljeni su poručili  Zoranu Milanoviću da je dosta terora prema hrvatskim braniteljima i hrvatskom narodu. Zatražili su da se odmah oslobodi Marko Francišković i da se prekinu provoditi zloupotreba psihijatrije.  

Svrha psihijatrijskih psihoaktivnih substanci nekima ili svima od kojih izgledno truju Marka Franciškovića je izazivanje upravo onih stanja koja navodno liječe. Osobno sam što opširnije  interjvijuirao  50-ak “najtežih” “mentalnih bolesnika” pa utvrdio kako je samo 1 od njih imao bilo kakve psihijatrijske simptome predhodno psihijatrijskom drogiranju.
S obzirom kako sam čuo kako u Bolnici za osobe lišene slobode osoblje primjenjuje izrazitu fizičku silu u slučaju izbjegavanja primjene psihijatrijskih droga, nemojte očekivati kako će se Marko Frančišković uspjeti vratiti previše razuman. Vjerojatno po “izliječenju” neće moći sastaviti više od 3 suvisle rečenice a to i je cilj Ranka Ostojića i struktura čije je djelovanje Marko Francišković navodio u Globalnom kaosu – na kojega sam danas prvi put naišao.
Marka Franciškovića vjerojatno drže vezanim jer “ne surađuje” odnosno odbija “priznati” kako čuje glasove ili što god oni žele neka prizna. Osoba koja unatoč “terapijskim” sjednicama – pri kojima se subjektu beskonačno ponavlja kako je on čuo glasove i sl. i kako se mora suočiti sa svojom bolešću – od sat vremena više puta tjedno po psihijatriji ima “akutnu psihozu”. Osobe koje prihvate ispiranje se onda žale kako im “nije dobro” …A, zapravo im se ništa ne događa osim što bivaju drogirani drogama koje izazivaju različite pojave.

SPISAK LIJEKOVA  I POJAVA KOJE IZAZIVAJU

U ovakvim situacijama obično se upotrebljavaju slijedeći lijekovi:

• Quintiapin (npr. Seroquel) izaziva halucinacije i to pogotovo programirano u trajanju od 15 do 30 minuta nakon 36 ili 60 sati (jedno od to dvoje) po prestanku kratkotrajnih redovitih prisilnih uzimanja.
• Olanzapin (npr. Zyprexa i Zalasta) uzrokuje Schizophreniu F20 odnosno Dementiu praecox – to su “mentalni bolesnici” koji ne mogu sastaviti dvije suvisle rečenice ili napraviti jednostavne zaključe i govore očite gluposti ili čine nelogična djela.
• Risperidon (npr. Rispolept Consta) uzrokuje izrazitu anksioznost, nemir i nemogućost spavanja jer se subjekt nikako ne može opustiti pa se npr. po noći stalno premješta po krevetu bez imalo spavanja – Način naprednog ispitivanja Središnje obavještajne agencije: stres položaj koji primijenjivan u Guantanamu je sitnica u odnosu na ono što bi se trenutno moglo događati Marku Franciškoviću.
• Flufenazin (npr. Moditen Depot) uzrokuje Sindrom nemirnih nogu odnosno Wittmaack-Ekbom sindrom G25.81 pri čemu tijelo izgara – kao na *lomači* – odnosno barem tako svi živci u tijelu javljaju a navedeno je moguće odkloniti ukoliko se od buđenja do podpune iznemoglosti njiše torzom naprijed-natrag pri sjedenju odnosno cupka s noge na nogu pri stajanju ili ležanju – to su svi “mentalni bolesnici” koji čine navedeno.

Nadalje:

• Haloperidol (npr. Haldol) izaziva iatrogeni parkinsonizam G21.1 – to su “mentalni bolesnici” koji nekontrolirano tresu tijelom ili hudaju iskrivljeno i sl.
• Sertidon (npr. Serdolect) izaziva pad tlaka na oko 90/60 ili niže i opću iznemoglost stupnja pri kojemu osoba ne može niti držati žilet za brijanje u rukama, deka za pokrivanje je osobi preteška kako bi ju dignula i njome se prekrila itd. Njegova primjena je zabranjena u Sjedinjenim Državama Amerike (SDA) odlukom Administracije za hranu i droge s 12 glasova za zabranu i 0 glasova protiv s obzirom kako je većina osoba na kojoj ne primjenjen preminula. U Republiki Hrvatskoj (RH) Serdolect izgledno služi kao sredstvo tihog mučenja i likvidacije od strane obavještajnih službi ili/i drugih interesnih skupina.

MILIJUNI ZA PSIHIJATRIJSKE DROGE

Izrečeni (Institut za mentalno zdravlje Sjedinjenih Država Amerike (SDA)) cilj psihijatrije je liječenje 26,2% – kako američkog tako i na svjetskog razini – stanovništva starosti 18 ili više godina koje navodno “boluje od mentalnog stanja kojeg je moguće dijagnosticirati tijekom bilo koje date godine” a čime bi okretali oko 13 *trilijuna* odnosno 13 *tisuća milijardi* Eura (EUR) godišnje ukoliko bi prosječno drogiranje svakog njihovog subjekta mjesečno koštalo 1.000,00 kuna (HRK). Cijena kutije Seroquela je npr. oko 3.000,00 kuna (HRK). Računica je jednostavna: 1.000,00 kuna (HRK) mjesečno × 7 milijardi ljudi × 12 mjeseci ≈ 13 *trilijuna* Eura (EUR). Trenutno – sa manje od 0.1% stanovništva – u Republiki Hrvatskoj (RH) psihijatrija vrti nekoliko milijuna Eura (EUR) godišnje na psihijatrijskim drogama na teret poreznih obveznika kako bi proizvela osobe barem fizički i iscrpljenošću nesposobne za rad koje će do kraja života morati uzdržavati porezni obveznici.
Kako bi ste završili u Kliniki za psihijatriju Vrapče, dovoljno je neka Vam se netko prijeti telefonski – može i nasumice izabrati Vaš broj. Npr. supruga Rajka Ostojića – Draženka Ostojić, psihijatrica Klinike za psihijatriju Vrapče i zamjenica Aleksandera Heida koji je “liječio” Vesnu Jendriš-Jelesnić, Mirjanu Pukanić itd. – je mjesecima i u više navrata držala jednu ženu stoga što ju je netko nazivao i prijetio joj se. To se zove “halucinacija”. A kada bi netko poželio i pronašao njezin broj, mogla bi istu takvu “halucinaciju” imati i Draženka Ostojić ali sumnjam kako bi u tom slučaju sebe “liječila”. T

4 komentara

Uskoči u raspravu
  1. Domino Santro
    #1 Domino Santro 23 rujna, 2013, 05:21

    Uravnilovka

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code