OPĆA OPASNOST U HARD PLACEU

OPĆA OPASNOST U HARD PLACEU

2. listopada, 2020.

Jedan je od najpopularnijih rock bendova, Opća Opasnost, u zagrebačkom klubu Hard Place predstavili su live album Opća Opasnost u Domu sportova objavljen na bogato opremljenom dvostrukom CD-u i Blu-rayu. Snimka je to velikog koncertnog spektakla održanog u rasprodanom Domu sportova 16. studenoga 2019. godine. Ovim su koncertom zaokružili fantastičnu godinu i obilježili 27 godina karijere.

Kombinacijom hitova s početka njihove karijere poput Treba mi nešto jače od sna, Jednom kad noć i Opća opasnost te Pobjeg’o sam, Uzalud sunce sja kao i onih s aktualnog albuma: Kriva si, Bivše ljubavi, Da je Bog dao i naslovne Karta do prošlosti, Opća Opasnost pružila je publici tog studenoga trosatni spektakl te podsjetila zašto njihov uspjeh traje već punih dvadeset i sedam godina i zašto će Opća Opasnost biti još dugo na samom vrhu.

 U zagrebačkom klubu Hard Place, osim članova Opće Opasnosti, okupili su se, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, njihovi fanovi, prijatelji i suradnici. Jedan od njih je i Gordan Penava Pišta, izvršni producent koncerta i njihov dugogodišnji prijatelj koji je prepričao par anegdota i kako su uopće došli na ideju o koncertu u Domu sportova. 

Danijela-Ana Morić, novinarka koja je napisala tekst za knjižicu izdanja još je jednom naglasila o kakvom se vrhunskom bendu radi, koji daje uvijek od sebe sto posto, a to njihova publika i prepoznaje. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code