OPĆA OPASNOST NA PRIJEMU KOD GRADONAČELNIKA ŽUPANJE

OPĆA OPASNOST NA PRIJEMU KOD GRADONAČELNIKA ŽUPANJE

14. svibnja, 2013.

1 opca-opasnost

Prošli vikend bio je razlog za veliko slavlje grupe Opća Opasnost. Ovogodišnji Porin za Hit godine za pjesmu ‘Tvoje ime čuvam’ je stigao u pravo vrijeme kada grupa obilježava svoju 20. godišnjicu postojanja. Nakon što im je prošle godine po mnogima nepravedno izmakao iz ruku, ovaj put je čini se, njihova vjerna publika koja broji preko 100 tisuća fanova dala sve od sebe.

Band je vijest o Hitu godine zatekla u Slavonskom Brogu (gdje su imali već mjesecima unaprijed dogovorenu svirku) u obiteljskoj kući Marka Sojčića-Soje, tajnika oficijelnog fan kluba Opće Opasnosti.

Uz čobanac, janjetinu i vino dečki su proslavili dolazak svog prvog Porina kojeg je u Opatiji primio njihov autor pjesama Mario Vestić.

Nakon dobijenog Porina dradonačelnik Županje Davor Miličević u utorak 14. svibnja  primio  je članove grupe te im ispred grada čestitao i izrazio svoju bezrezervnu podršku i zahvalnost “za promociju grada i rock’n’rolla”.

– Gradonačelnik je bio jedan od mnogih koji su nam odmah čestitali, a telefoni su nam zvonili neprestano. Ljudi su nas počeli zvati kao da se njima to dogodilo, svi su nekako “suživili” s tom nagradom kao da smo “repka” koja je pobijedila neku stranu momčad. Mi smo najmanje toga bili svesni, poruke s čestitkama stižu i dalje.  Dočekali smo Porina u najboljioj mogućoj atmosferi i jako smo ponosni na njega te se zahvaljujemo još jednom svima koji su glasali za nas a posebno našim vjernim fanovima koji nas godinama prate na našem putu. Ovo je i njihov Porin – kaže gitarist grupe Slaven Živanović Žiža.

Opću Opasnost očekuje radno ljeto – dovršavanje novog albuma te brojne svirke. Najprije ih se može vidjeti u ovim gradovima:
17.5. VINKOVCI
18.5. LUDBREG
25.5. NAŠICE
31.5. MOSTAR T

 

9 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code