OPĆA OPASNOST I TEREZA U ŽUPANJI

OPĆA OPASNOST I TEREZA U ŽUPANJI

10. prosinca, 2012.

549076 10151308781874859 536259803 n

Velikim skorašnjim rock spektaklom u Županji trenutno najtraženija grupa na terenu – Opća Opasnost  završava svoju uspješnu turneju po Hrvatskoj. Svom gradu i sugrađanima, pripredit će 22.prosinca u  Sportskoj dvorani OŠ „Ivana Kozarca“ pravi praznik rocka.

“Vraćam se… Uživo 2012.”, asocira na dobro poznati refren pjesme s njihovog aktualnog albuma ‘VRATI SE NA SVJETLO’,  a zapravo  je naziv koncerta kojim će popularni županjci obilježiti i 20. godina svog djelovanja!

Velika pozornica s video zidom, specijalna rasvjeta, moćan razglas te pirotehnički efekti, tek su dio onoga što će u 20 sati dočekati publiku u Županji. Program koncerta upotpunit će njihovi prijatelji i gosti koji će se bendu pridruživati tijekom nastupa. Najavljeni su: pobjednici Hypo teens music starsa, grupa SINAPSA, njihovi već dugo i dobro poznati  prijatelji T.S  PATRIA, a specijalna gošća ovog koncerta je „stara ljubav“  TEREZA KESOVIJA. Naime, Opća Opasnost je 1995. godine u TV showu ‘Bravo’ s tom istinskom pjevačkom divom izvela njezin veliki hit ‘Stare ljubavi’ (obradivši je u svom prepoznatlijovm izričaju) koja je oduševila publiku i njihove fanove. Obljetnički koncert bit će prava prilika da opet udruže snage.  

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code