ODLIČNA PRODAJA ULAZNICA ZA TERRANEO

ODLIČNA PRODAJA ULAZNICA ZA TERRANEO

17. veljače, 2012.

terraneo

Prvi paket festivalskih ulaznica za festival Terraneo je rasprodan! Da podsjetimo, 01. veljače 2012. u prodaju je krenuo poseban paket od 1000 festivalskih ulaznica po cijeni od 290kn. Slijedeći paket festivalskih ulaznica kreće u prodaju 01. ožujka 2012., nakon objave prvog dijela izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem izdanju festivala. Ulaznice za festival Terraneo moći ćete kupiti na ovlaštenim prodajnim mjestima, a to su: Dirty Old Shop, klub Purgeraj, glazbena knjižara Rockmark (Zagreb), poslovnica Dallas Recordsa te fast food bar Šešula u Šibeniku kao i sva prodajna mjesta u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online na www.eventim.hr.

Drugo izdanje glazbenog festivala Terraneo održati će se od 07. – 09. kolovoza 2012. godine u Šibeniku. Tri dana odličnog glazbenog programa i pet dana kampiranja uz mnoštvo zabavnih programa zovu vas na savršen ljetni provod na Jadranu.  

Prvo izdanje festivala Terraneo u kolovozu 2011. godine privuklo je u Šibenik više od 30 000 posjetitelja iz cijele Europe. Glazbeni program u trajanju od 5 dana sa više od 120 izvođača na 3 open-air pozornice i dva dj hangara bio je koncipiran na način da zadovolji i najistančanije glazbene ukuse. Terra, Aqua i Aero pozornice imale su čast ugostiti aktualna imena svjetske glazbene scene kao što su: The National, Janelle Monae, La Roux, The Fall, Crystal Castles, Mogwai i mnoge druge.
U hotelskom naselju Solaris održan je trodnevni ekološki program koji se sastojao od kreativnih radionica, predavanja, projekcija, a raznolika ponuda zabavnih sadržaja i pozitivna atmosfera kojom je Terraneo od prve do zadnje minute trajanja odisao ostavilo je dojam da je Terraneo bio jedna hrabra ideja koju je vrijedilo pretvoriti u stvarnost. T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code