NOVI MODNI EDITORIJAL STUDIJA MARCELA

NOVI MODNI EDITORIJAL STUDIJA MARCELA

6. studenoga, 2014.

Ivana Ergic 2 Custom
S
tudio Marcela ponovo ima atraktivan modni editorijal! U čaroliji boja  koje uz kosu dominiraju fotografijama, izvrsno se snašla kazališna, filmska i televizijska glumica Ana Vilenica.  Nakon niza glumačkih uloga poput onih u “Dolini sunca”, “Ponosu Ratkajevih”, ” Dnevnik plavuše”, posljednje dvije godine na porodiljnom dopustu i uživa uz sina Dujma. Lijepa Ana u ovoj sezoni igra predstavu “Sladoled” Teatra Gavran te predstavu “Crvenkapica” u kazalištu Trešnja. Novost je i ta da će zaigrati u sapunici “Kud puklo da puklo” čije epizode upravo snima.
Uz Anu Vilenicu na snimanju modnog editorijala Studia Marcela ispred objektiva Danijela Galića našle su se i bivše misice Ivana Ergić, koja se nedavno vratila iz Londona u koji se turistički zaputila sa sestrom i Nina Slamić Gudeljević te nekadašnja Miss Universe Hrvatske i poduzetnica Ivana Delač Đolo. 

Nikolina Miletić, najljepša Hrvatica 2013.godine najangažiranija je hrvatska manekenka stoga ne čudi da je upravo ona izabrana i za zaštitno lice kampanje nadolazećeg Fashion weeka.

Aktualna Miss Hrvatske Antonija Gogić užurbano se sprema za izbor Miss World  na koji putuje krajem studenog. Lijepoj misici savršene fotografije će svakako biti izvrsna odskočna daska na svjetskom izboru u Londonu.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code