NOVI HOSTEL U HEINZELOVOJ

NOVI HOSTEL U HEINZELOVOJ

4. rujna, 2013.

milan-bandic-2009-12-26-14-45-49

Zajedno s unucima vlasnika Tihomira Boroše, zagrebački gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, otvorio je danas hostel Party u Heinzelovoj ulici koji je uređen u prostorima bivšeg gradskog prihvatilišta za beskućnike.

Čestitavši vlasniku na poduzetničkoj hrabrosti u vremenima krize i recesije, gradonačelnik je poželio maksimalnu popunjenost najnovijeg zagrebačkog hostela, koji će nesumnjivo biti zanimljiv brojnim turistima u potrazi za kvalitetnim, a povoljnijim smještajem.
 
Govoreći o prošlosti ovog prostora, gradonačelnik je podsjetio da su u njemu bili beskućnici koji su sada u suvremenim i kvalitetnim paviljonima u Kosnici. Rekao je, također, da u odnosu na druge europske gradove, Zagreb ima zanemariv broj beskućnika, te ponovio da u našemu gradu nema niti će biti čovjeka bez toplog obroka ni krova nad glavom.
 
Kako se čulo, u prvoj fazi ove 2,4 milijuna kuna vrijedne investicije uređeno je osam višekrevetnih soba i četiri apartmana, sa ukupno 40 ležajeva. I još važnije, Hostel zapošljava 13 osoba. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code