KONCERT NA AKTERFESTU U POGONU JEDINSTVO

KONCERT NA AKTERFESTU U POGONU JEDINSTVO

24. kolovoza, 2014.

Zaklonišče foto Custom

U sklopu AkTer fest-a, izložbe akvaristike i teraristike koja će se održati od 1. do 5. listopada u Kineskom paviljonu Zagrebačkog velesajma biti će organiziran humanitarni koncert. Tri benda, svaki originalan i provokativan na svoj način zabavit će vas u Pogonu Jedinstvo, 4. listopada s početkom u 21 sat.

Nastupiti će kontroverzni slovenski bend «Zaklonišče prepeva» koji nakon devet dugih godina ponovo stiže u Zagreb predstaviti svoj novi album „Samo da prođe demokratija“. U jutarnjim satima na dan koncerta bend će potpisivati svoj novi album na AkTer fest-u, gdje će se isti moći i kupiti.

Stilski različiti, ali i dalje kontroverzni nastupit će i bend «Septica» iz Vinkovaca. Ova metro – sado – gay – porno skupina antifašista djeluje od 2003. godine i njeguje ljubav prema lakim notama, narodnoj nošnji, navijaštvu, poljoprivrednim alatkama, zlatovezu, transvestiji..

Kao predgrupa nastupit će bend «Kontradiktorna predispozicija», skupina entuzijasta iz malog Slavonskog Šamca. Zagrebačkoj publici predstavih će stvari sa svog zadnjeg albuma „Novi dan“.

Organizator koncerta je Udruga Akter, a sav prihod od koncerta će se donirati Domu za nezbrinutu djecu, Kuća Svete Terezije od Malog Isusa, na zagrebačkom Vrhovcu.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code