NOVI BROJ FENIXA

NOVI BROJ FENIXA

10. prosinca, 2014.

01 naslovnica 3-001 Custom

Najčitaniji hrvatsko-njemački mjesečnik u Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji i Luksemburgu u novom broju otkriva zašto je sud u Berlinu presudio protiv Mije Marića, a Zoran Paškov povukao žalbu u Frankfurtu.

Samo za Fenix: Tko je Yvan Drlje i zašto Nijemci imaju različito mišljenje o njemu od Hrvata?

Samo Fenix saznaje sve tajne iz života poznate njemačke glumice hrvatskog podrijetla Mimi Fidler, te zašto Marijana Ćorković, humanitarka iz Gaggenaua misli da joj nije suđeno postati majkom.

 Saznajte sve o Hrvatici Valentini Kvesić, prvoj strankinji koja je izabrana za princezu u Hessenu, Mili Marie Klusmeier mladoj nadi hrvatske iseljeničke glazbene scene iz Düsseldorfa,

Poznata voditeljica Davorka Tovilo napušta München i odlazi u New York i zašto Hrvati u iseljeništvu još uvijek plaču na Ružu Hrvatsku, pjesmu Prljavog kazališta.

Fenix donosi i priču o djeci koja žive na smeću.

Za Fenix i ovaj mjesec piše jedan od najuglednijih hrvatskih kolumnista Zvonimir Despot, ali i Sandra Marelja Muić, prevoditeljica koja se iz Njemačke vratila u Hrvatsku i kaže: “Politika se pred izbore, sjeti branitelja i dijaspore!”

Fenix donosi priloge sa Hrvatske noći, rođendanske proslave Hrvati-frankfurt.de, Susreta hrvatskih studenata iz Njemačke u Frankfurtu, proslave 50. godišnjice HKŽ Frankfurt, Božićnog sajma iz Feuerbacha kraj Stuttgarta, humanitarne večeri koju su organizirala hrvatska djeca iz nekoliko gradova Sjeverne Rajne Vestfalije, duhovne obnove u Wuppertalu, Kelkheimu, Bad Sodenu, smotri zborova u Bruchsalu, KUD-u Kranjčević iz Züricha, Dalmatinske večeri iz Züricha, Nikolinjskih proslava iz brojnih gradova Njemačke, Švicarske i Austrije… T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code