NOVI ALBUM DAMIRA URBANA

NOVI ALBUM DAMIRA URBANA

10. svibnja, 2012.

damir_urban_21

Novi album riječkog kantautora Damira Urbana i njegove Četvorke KUNDERA svoju će premijeru doživjeti na Adria Music Conference koja se po drugi put zaredom održava u Umagu od 1. do 3. lipnja u hotelu Melia Coral. Album je nedavno sniman je na brdu iznad Žumberka.

Ova je glazbena avantura u prirodi za riječke rokere bila vrlo uspješna jer je snimljen materijal za čak dva albuma. Za realizaciju ove priče zaslužni su i producent Miro Vidović, koji je preselio dio opreme iz zagrebačkog studija u kuću na Žumberku, kao i tonski snimatelj Silvio Pasarić koji je snimao dečke i njihovu svirku tijekom cijelog dana. Damir Urban najavljuje pravi bendovski album jer su svi instrumenti snimani istovremeno što pridonosi toplini zvuka koju su i htjeli postići.

Dvanaest dana rada i druženja ovjekovječeno je i fotografijama Milice Urban, te kamerom redateljice Nataše Antulov koja je vjerno pratila atmosferu i sve što se događalo tijekom boravka u kući potpuno izoliranoj od okoline i civilizacije. Zahvaljujući tome uskoro će biti prikazan dokumentarni film o boravku na Žumberku i radu na novom albumu.

AMC osim četiri glazbene i video radionice, te svjetski priznatu Red Bull Akademiju, uskoro objavljuje i cijeli program konferencije, ali i večernjeg programa. Svoj dolazak na AMC potvrdile su pjevačke dive Josipa Lisac i Nina Badrić, Martina Tomčić, Ivana Husar, producent Boris Đurđević, radio stručnjaci, diskografi, DJ-I, te mnogi drugi glazbeni stručnjaci iz regije i svijeta! T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code