NISAM UKRAO MERCEDES I BROD

NISAM UKRAO MERCEDES I BROD

10. rujna, 2011.

Što sve Šelebaj preko odvjetnika poručuje Čuljak
Foto:index.hr

Piše: Jasna Babić

Vladimir Šelebaj žestoko je uzvratio bivšoj supruzi Dijani Čuljak na  tvrdnje da je nakon njihovog bračnog sloma odnio sa sobom svu zajednički stečenu imovinu, pa čak i WC-školjku…

Time se nastavlja najzanimljivija javna polemika na domaćim prostorima, koja razotkriva spojeno stanje, naoko nespojivog,  u hrvatskom MUP- i  na javnoj Televiziji. Dijana Čuljak je, naime, njezina neprikosnovena politička urednica, dok njezin suprug potvrđuje činjenicu da je u ljubavnom odnosu s ravnateljem policije Oliverom Grbićem. Zato se ponajprije obratio  otvorenim pismom u kojemu optužuje Olivera Grbića da ga pokušava opljačkati u komplotu sa Šelebajevom  bivšom ženom. Dijanom Čuljak uzvratila je istom mjerom putem svoga odvjetnika,  oglasivši da je Vladimir Šelebaj „otuđio“ već dobar dio bračne stečevine, uključujući brod, neke automobile i spomenutu WC-školjku.

Tako je danas stigla nova reakcija prevarenoga muža, u kojoj se spominje tvrtka Core-medija. Riječ je o poduzeću koje bi, navodno, bila lako zanimljivo istražnim tijelima da Dijana Čuljak nije ljubavnica spomenutog Grbića.

Na stvarne dezinformacije, koje gđa. Čuljak u svojoj uobičajenoj maniri bez i trunka srama širi – poglavito one koje se odnose na njezin polujavno-privatni život ili njene razne poslovne „kombinacije“ – želim iznijeti slijedeće nesporne činjenice:

 1. Iz prepiske između g. Hanžekovića i moje odvjetnice Denize Antić (od 28. Lipnja 2011.g., koji šaljem u privitku ovog priopćenja) jasno proizlazi da usprkos lažnim tvrdnjama gđe Čuljak koje prenosi g. Hanžeković nisam otuđio nikakav auto (radi se o „Smart”-u za koji plaćam leasing, tako da je auto u vlasništvu leasing kuće a ne gđe. Čuljak, a samo ja ga mogu registrirati po isteku registracije kao zakonski korisnik leasinga).
 2. Također iz iste prepiske proizlazi da ja nikako ne mogu otuđiti niti nisam otuđio otuđio brod – u naravi gliser od 8,6 m, koji je oduvijek u mom posjedu a koji je također u vlasništvu leasinga – jer za navedeni gliser gđa Čuljak preko g. Hanžekovića izričito pisanim putem priznaje moj posjed i izjavljuje da isti mogu koristiti. Nije mi jasno kako g. Hanžeković pored svog maila od 28.06.2011.g. sada može javno iznositi ovakve grube neistine i mene optužiti za krađu? Možda tu ima materijala za prijavu odvjetničkoj komori?
 3. Postoji auto Mercedes ML iz 2006.g. koji je registriran na moje ime i koji koristim, njegova vrijednost je uzimajući u obizir starost i kilometražu iznosi danas možda 15.000 Eura; gđa Čuljak nikad nije postavila bilo kakav zahtjev (korištenje itd.) vezano za taj auto, tako da mi nije jasno šta sam tu mogao „otuđiti“.
 4. Za treći auto ne znam jer ne postoji nikakav koji bi bio registriran na moje ili njeno ime ili na neko leasing poduzeće, možda misli na derutni auto Smart iz 2003.g. kojeg sam nekad koristio kao direktor Core Medie?
 5. Ja nisam vlasnik nikakvih firmi: samo sam vlasnik svog obrta preko kojeg dajem usluge poslovnog konzaltinga. Dakle navodi o nekim mojim firmama i udjelima su grube obmane i neistine.
 6. U Republici Hrvatskoj sam vlasnik 3 nekretnine, od kojih su 2 moje isključivo vlasništvo a 1 je zajednička bračna stečevina, što vrlo lako mogu dokazati (jedna nekretnina primjerice potjeće još iz mog prvog braka!). No zajednički hipotekarni dugovi po kreditima iznose trenutno cca. 300.000 Eura, što nažalost premašuje sadašnju vrijednost zajedničke nekretnine. Radu ću tu nekretninu i pripadajuće kredite s mjesta prepustiti gđi. Čuljak.
 7. Svi dugovi / krediti koji su nastali tijekom braka su nesporno zajednički a ne moji osobni kako lažno tvrdi gđa Čuljak. Gđa Čuljak je zajedno sa mnom trošila sredstva iz tih kredita i pozajmica što je javno poznato.
 8. Kako navedeni krediti do danas nisu vraćeni, nije mi poznato koje navodne dodatne dugove je gđa Čuljak otplatila: kome, u kolikom iznosu i kada? Nakon ovih javnih tvrdnji gđe Čuljak izražavam bojazan da se uskoro ne pojave neki fiktivni dugovi i svjedoci u procesu pljačke moje imovine od strane gđe Čuljak i njenih pomagača.
 9. Poznat je iznos novaca iz kupoprodaje zajedničke nekretnine u Gundulićevoj koji je gđa. Čuljak meni transferirala na račun, a ja sam od toga uistinu plaćao neke dugove koje mogu evidentirati i koji nisu nimalo fiktivni. Nakon toga gđi. Čuljak je ostalo oko 8,8 milijuna kn na računu: do svoje plovice tog iznosa danas nikako ne mogu doći.
 10. Oko profesionalnih montaža se očito referira na montaže u vlasništvu bivše tvrke Core media, čiji nisam vlasnik a više niti direktor, ali ona očito tu postavlja neke imovinske zahtjeve i legitimira se možda kao vlasnica te firme?

Opće je poznat imovinski status gđe Čuljak prije nego što je stupila sa mnom u brak. Ne zadovoljava se time što dobiva polovicu (koju ona nije mogla privrediti svojom plaćom), nego još pljačka i moj dio, polaže prava na moju imovinu koja nikad nije bila u braku, a mene javno putem medija difamira, kako bi prekrila krađu i preljub.

Ovdje se ne radi o našoj malodobnoj kćeri, niti o itvrđivanju bračne stečevine, vlasništva ili posjeda: moj istup u javnosti se odnosi isključivo na zlouporabu policijskog aparata i pravosuđa u privatne svrhe od strane gđe Čuljak, njezinog ljubavnika i drugih pomagača. Na to se gđa. Čuljak nije javno očitovala. A njezinu opsjednutost WC školjkama, nakitom i sl. – opsesija koju sad čak javno prenosi i uvaženi odvjetnik – je očita poslijedica dugogodišnje profesionalne i privatne deformacije gđe. Čuljak. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. HECTOR
  #1 HECTOR 13 rujna, 2011, 09:04

  “ČUVAJ SE OSVETE prezrene žene”, kaže narodna poslovica, no u duhu modernih vremena očito se danas primjenjuje i na muževe. Ovotjedni prezreni junak zove se Vladimir Šelebaj Sellier, u javnosti vjerojatno poznatiji po bračnoj vezi s HTV-ovom voditeljicom Dijanom Čuljak, nego po svojim menadžerskim i poduzetničkim pothvatima. Ta ljubav, učvršćena specijalnim zajedničkim poduzetničkim pothvatima u medijskoj produkciji, pukla je na način kako je i nastala – preljubom. Najprije je Šelebaj radi nje ostavio suprugu, a onda je Dijana Čuljak njega ostavila radi ravnatelja policije Olivera Grbića.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code