NEVEN BOTICA: TKO SI TI MILANOVIĆU DA PRIJETIŠ NARODU

NEVEN BOTICA: TKO SI TI MILANOVIĆU DA PRIJETIŠ NARODU

3. prosinca, 2013.

Neven 1

Bavim se politikom i aktivizmom zadnjih 10 godina nakon lokalnih izbora odlučio sam se privremeno povući iz politike. Napustio sam stranku koju sam pokrenuo ( Stranku Mladih), ali  ne mogu gledati kako  Kukuriku kolalicija uništava državu te sam se odlučio ponovo aktivirati. Pokret mladih koji vodim spajamo sa političkom strankom POKRET ZA MODERNU HRVATSKU te poručujemo ovoj Vladi da ne prijeti sa ne održavanjem referenduma o ćirilici u Hrvatskoj. Jer tko si ti Zorane Milanoviću da nam govoriš i prijetiš jer kako si došao na vlast tako ćeš i otići s nje.

Ukoliko se referendum oko ćirilice ne održi, a potpisa ima dovoljno, za održavanje istog poručujemo da ćemo već u prvom mjesecu iduće godine mi mladi pokrenuti sakupljanje potpisa za raspisivanje referenduma za raspisivanje prijevremenih parlamentarnih izbora u RH, na taj način ćemo ukloniti Kukuriku koaliciju i ćirilicu iz slobodne, suvremene i nezavisne RH.

Borio sam se protiv EU u koju ste ovaj jadan i napačen narod ugurali na silu, tukli ste nas, hapsili i maltretirali sa policijom koja je u vašoj službi no mi se vas ne bojimo nego baš naprotiv još smo složniiji nego nekada.

Onaj koji kaže da je Hrvatska duboko podijeljena taj se grdo vara a dokaz su navijači Dinama i Hajduka koji su se udružili da maknu Mamića i HNS. Istim modelom ćemo i mi mladi ujediniti se i ukloniti vas Kukuriku s vlasti.

Iskreno Vaš 

Neven Botica

Pokret za modernu Hrvatsku T

7 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Neven Botica
  #1 Neven Botica 5 prosinca, 2013, 09:56

  Aleluja 😉

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Neven Botica
  #2 Neven Botica 5 prosinca, 2013, 09:55

  Uskoro … Još koji dan i krečemo svi ujedinjeni jer ovo više nema smisla …

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. splićo
  #3 splićo 5 prosinca, 2013, 09:30

  bravo nevene….što čekaš kreni više

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. butch
  #4 butch 4 prosinca, 2013, 18:40

  amen

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code