NEPRAVILNOSTI U ZAPOŠLJAVANJU U ZADARSKOJ ELEKTRI –  elektronsko pismo s  priopćenjem za medije STRANKE HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

NEPRAVILNOSTI U ZAPOŠLJAVANJU U ZADARSKOJ ELEKTRI – elektronsko pismo s priopćenjem za medije STRANKE HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

25. kolovoza, 2013.

From: SHZ Zadarske županije 

to: [email protected] 
date: Sat, Aug 24, 2013 at 1:14 PM

subject: Matičarka Nada Lončar radi užurbano na smanjivanju nezaposlenosti: Zaposlila sina u zadarsku Elektru!

Nada Lončar kao matičar u Matičnom uredu Zadar pojavila se pred same lokalne izbore 2013. godine  i to odmah na listi HSP AS, te je uz veliku podršku zadarskih lokalnih medija ušla u općinsko vijeće Poličnik.

Tijekom izborne kampanje navodila je da će raditi na tome da se smanji nezaposlenost u općini Poličnik i da želi Poličnik u kojem neće biti važno tko je čiji sin. Odmah nakon što je postala vijećnica, zaposlila je sina u zadarsku Elektru. Vidljivo je da matičarka Lončar radi užurbano na smanjivanju nezaposlenosti i da je važno tko je čiji sin.

Nakon konstituiranja Općinskog vijeća općine Poličnik, Nade Lončar više nema u sredstvima informiranja. Gdje su njezine aktivnosti, programi za općinu Poličnik koje je navodila tijekom izborne kampanje? Zašto se ne javlja? Opet su prevareni Hrvati na području općine Poličnik. Već su u tihoj koaliciji s HDZ-om. Dobili su glasove birača i izdali ih. 

24. kolovoza 2013. godine  T