NEPOZNATA KĆER MLADENA BAJIĆA

NEPOZNATA KĆER MLADENA BAJIĆA

3. siječnja, 2012.

Bajic-Korupcija
Studentska ljubav državnog odvjetnika

 

Piše: Franjo Dobrović

Pored ljubavne afere glavnog hrvatskog državnog odvjetnika Mladena Bajića sa svojom zamjenicom Inkom Jurišić, o čemu je potral Tjedno.com već pisao, a što nije demantirano, hrvatski javni tužitelj u svojoj karijeri bilježi još ljubavno-seksualnih skandala. U ovom slučaju nije se radilo samo o prolaznoj ljubavnoj vezi, već su šarm i privlačnost državnog pravnika iza sebe ostavili konkretne materijalne dokaze.

Da bi se detaljnije objasnilo u kakvoj se ljubavnoj aferi u ovom slučaju Mladen Bajić našao, potrebno se vratiti u vrijeme njegovog studiranja na Pravnom fakultetu u Splitu. Za vrijeme studija Mladen Bajić zaljubljuje se u kolegicu s fakulteta, zgodnu Crnogorku Svetlanu Radović sa kojom se zabavljao za vrijeme trajanja studija. Nakon završetka i diplomiranja na Pravnom fakultetu 1975. godine, mladi Bajić zapošljava se u Okružnom javnom tužilaštvu u Splitu, a potom radi na sličnim poslovima i u Dubrovniku.

 

ODRASLA KĆER

Po povratku iz Dubrovnika, krajem 80-tih, ponovno radi kao zamjenik javnog tužitelja u Splitu. U tom razdoblju Bajić se rijeđe viđa sa svojom studentskom ljubavi Svetlanom, ali zato ulazi u ozbiljnu vez sa svojom sadašnjom suprugom Ecijom Kuljiš Bajić, također pravnicom, za koju su mediji pisali da se često nalazila u sukobu interesa, budući je branila neke klijente koje je progonilo državno odvjetništvo na čelu s njezinim suprugom Mladenom Bajićem. No, iako je bio u braku, Bajić se povremeno viđao i sa Svetlanom, što je rezultiralo rođenjem njihove zajedničke kćerke početkom 90-tih godina. Bračna vjernost, dakle, nije kategorija koju Bajić naročito cijeni.

Kao što smo naveli, nezgoda je u tome što je za vrijeme rođenje kćerke Mladena i Svetlane, državni odvjetnik bio u braku – ali s drugom ženom, Ecijom, sa kojom nema djece.

Burnih 90-tih godina, Svetlana Radović s malenom kćerkom bježi iz Hrvatske i odlazi u Crnu Goru gdje ju prihvaća njezin brat Branko. Svetlana dolazi kod brata koji je prije isto tako živio i radio u Splitu, ali na drugim poslovima. On je, naime, bio zaposlen u splitskom Centru državne bezbjednosti, pa je odmah nakon osamostaljenja Hrvatske pobjegao u Crnu Goru. Par godina kasnije, za njime dolazi i Svetlana sa malodobnom kćerkom.

 

VELIKA TAJNA

Danas, prema dostupnim podacima, kćerka Mladena i Svetlane ima oko 20 godina, ali nam nije poznato da li se Bajić brinuo i financijski pomagao majci oko podizanja djeteta. S obzirom da Mladen Bajić kotira kao državni odvjetnik koji u ničemu ne oskudijeva, pretpostavlja se da je Svetlana bila materijalno zbrinuta od strane oca njezine kćerke do njezine punoljetnosti, jer bi se u protivnom ova vijest puno prije pojavila u medijima. T

11 komentara

Uskoči u raspravu
 1. gorko slatki
  #1 gorko slatki 31 siječnja, 2012, 17:38

  cekaj malo, ova gospoda s bradom na gornjoj slici je njegova kcer? ili je to studentska ljubav drzavnog odvjetnika?

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. aktivist II
  #2 aktivist II 9 siječnja, 2012, 13:20

  “Mladen Bajić je osoba koja ne čuje krikove ubijanih batinama pod njegovim prozorom dok je “žario i palio” po Lori ili zapomaganja opljačkanih radnica “Kamenskog”. Mladen Bajić je osoba koja ne vidi opustošenu Hrvatsku tajkunskom pljačkom i privatizacijom. Mladen Bajić ne govori ništa jer on u stvari i nema što za reći”, pišu iz Građanske.
  Dodaju kako je on “poslušnik i kukavica” koja nema niti snage niti hrabrosti obračunati se s ratnim profiterima, političarima-kriminalcima i tajkunima.
  “Zato jer su to sve njegovi prijatelji koji su ga i stvorili”, dodaju.
  “Njemu ne pada na pamet general-bojlera centralnog grijanja Čermaka upitati zašto je švercao i preprodavao naftu i time hranio agresorske tenkove koji su palili i žarili po Hrvatskoj, njemu ne pada na pamet priupitati Šeksa što zna o crnim fondovima. A najmanje mu pada na pamet pitati bilo što Pavića i Todorića osim “kako mogu još bolje služiti?””, sarkastično dodaju.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. marko
  #3 marko 9 siječnja, 2012, 07:51

  Bajić – osoba godine? Stvarno nam nema spasa! Za koji kura* je dobio tu nagradu? Kavi su rezultati iza njega? Debilana svjetska!

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Anna
   Anna 23 listopada, 2016, 18:09

   Mladen Bajic je osoba godine jer skriva najvise leseva u svojim ladicama,skriva najvece pljacke i najveci kriminal koji je pocinjen na prostorima opljackane i razorene Hrvatske.Ako americki predsjednici primaju Nobelove nagrade za mir a pocinili najvece zlocine u covjecanstvu takve kukavice i marionete poput Bajica im i sluze…

   Odgovorite na ovaj komentar
 4. aktivist
  #4 aktivist 9 siječnja, 2012, 06:46

  Aktivisti Građanske akcije ne spavaju. Nakon što je Večernji list proglasio državnog odvjetnika Mladena Bajića za osobu 2011. godine, aktivisti su najavili da će mu i oni uručiti priznanje – za pi*** godine.
  “Sutra točno u podne dolazimo uručiti nagradu “Bajić, pi*** godine 2011.” na njegovo radno mjesto! To je osvojio svojim radom i zalaganjem po izboru Građanske Akcije!”, napisali su u nedjelju aktivisti na svom Facebook profilu.
  U komentarima su najavili i kako će plaketa za Bajića biti dugačka 11,5 metara i široka 1 metar.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Promona
  #5 Promona 7 siječnja, 2012, 15:04

  To je pravi Dalmatinac, neka djece, samo ako se brinuo za nju…Nemam zamjerke….Kakav bi to trebao biti grijeh, imati dijeta pa i sa drugom ženom….

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Stari pjesnik
  #6 Stari pjesnik 6 siječnja, 2012, 06:07

  OZNA sve dozna …
  To što Bajič ima kopilicu s nekom Svetlanom, nije neka naručita novosti. On je od onih Hrvata koji su ovisnici o Srbima , kao drogeraši o drogi ili kao pušači o cigari. Sadašnja hrvatska vlast je u tom stanju.
  Ali, u vezi Bajića ima važnija stvar. Njegov otac partizanski prvoborac od Zadvaraja, bio je šef OZNE za taj kraj. Što je Praljak radio našim ljudima u Hercegovini i Duvnu, to je njegov otac ljudima iz Zadvarja i okolice.
  I sad njegov isprdak državni tužitelj .Vala mašala!

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. gustirna
  #7 gustirna 5 siječnja, 2012, 23:01

  vjerovatno je istina jer gdje je bajic tu je udba a braco bese u udbi a ce da bidene i svetlana.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. bos
  #8 bos 4 siječnja, 2012, 11:39

  Bolje da nemaju jer bi bezveze išli, Bajić je sve to podmazao

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Miki
  #9 Miki 4 siječnja, 2012, 11:37

  Nemaju ti na ovom portalu za put do Crne Gore

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. marko
  #10 marko 4 siječnja, 2012, 11:22

  Valjda će se javiti Bajićeva kćerka iz C. Gore da vidimo i njezinu stranu priče 🙂

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code