NATURAL WEALTH ISPRED PLIVE, DIETHPHARMA  I SUPRADYNA

NATURAL WEALTH ISPRED PLIVE, DIETHPHARMA I SUPRADYNA

4. listopada, 2012.

bbuy1

U najnovijem Best Buy Award istraživanju tržišta za godinu 2012/2013 Natural Wealth je osvojio najveći broj glasova hrvatskih potrošača u kategoriji: “Dodaci prehrani (vitamini i minerali koji se najčešće kupuju u ljekarnama)”.

U ovom istraživanju mjerilo se iskustvo i zadovoljstvo hrvatskih potrošača omjerom cijene i kvalitete različitih proizvoda i usluga. U kategoriji: “Dodaci prehrani (vitamini i minerali koji se najčešće kupuju u ljekarnama)” uvjerljivo prvo mjesto osvojio je Natural Wealth daleko ispred Plive, Dietpharma i Supradyna.

Pobjeda Natural Wealtha u kategoriji dodataka prehrane u istraživanju Best Buy Award posebno je značajna kada se uzme u obzir činjenica da potrošači danas prema istraživanju GfK pri odluci o kupnji najveću težinu daju upravo proizvodima najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Najnovije znanstveno istraživanje tržišta Best Buy Award 2012/2013 provedeno je na nacionalno reprezentativnom uzorku za Republiku Hrvatsku tijekom srpnja 2012. po inovativnoj metodi DEEPMA – Best Buy Award, švicarske tvrtke ICERTAS. Istraživanje je u Hrvatskoj provedeno od strane Centra za istraživanje tržišta GfK.

Kompletno istraživanje Best Buy Award rađeno je u skladu s odredbama ‘Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja’ koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).

Ispitanicima u ovom istraživanju odgovori nisu bili sugerirani, te su oni sami mogli slobodno navoditi tržišna imena za koje smatraju da po njihovom iskustvu i mišljenju na tržištnu nude najbolji omjer cijene i kvalitete za kategoriju koja se ispituje. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code