NATJEČAJ ZA NAJGORI HRVATSKI BEND

NATJEČAJ ZA NAJGORI HRVATSKI BEND

12. prosinca, 2012.

radiostudent

S obzirom da su razno-razni natječaji za najbolje bendove, pjevače, plesače, kuhare, multitalente, ljude koji goloruki preživljavaju u divljini… – dosadili svim normalnim ljudima – zagrebački punk/funk/rock/hc/butchrowing kvartet „Dosh Lee“, „Radio Student“ i „Spona“, organiziraju Natječaj za najgori hrvatski bend.

Na Natječaj se mogu prijaviti svi bendovi/pojedinci/kantautori s prostora Republike Hrvatske koji smatraju da zvuče dovoljno loše i ne ustručavaju se to prezentirati u javnosti. Prijave trebaju sadržavati snimku koja nedvojbeno dokazuje nekvalitetu benda, a primaju se na adresu [email protected]. Nestručni žiri, sastavljen od propalih kvazimuzičara iz benda „Dosh Lee“, bitangi i probisvijeta s „Radio Studenta“ te slučajnih prolaznika, odabrat će šest finalista koji će svoj antitalent prezentirati u tri live emisije „3600 sekundi“ na „Radio Studentu“. Da stvar bude kako treba Dosh Lee je podlegao vezama, poznanstvima, kuvertama i raznim drugim koruptivnim metodama te već izabrao bendove koji su svirali u prvoj live emisiji (7.12.2012.), kao i one koji će svirati u drugoj (14.12.2012.). Tako da ovaj natječaj vrijedi samo za bendove koji očajnički žele nastupiti u trećoj emisij koja će se na „Radio Studentu“ dogoditi 21.12.2012. Pobjednik svih pobjednika, tj. najgori bend, za kaznu će svirati kao predgrupa sastavu „Dosh Lee“ na promociji njihovog drugog albuma „Kaktus Galaktus“ (Spona, 2012) u zagrebačkom klubu KSET, 10. siječnja 2013. godine. Natječaj neslužbeno traje do 20.12.2012., no bendovi koji se jave iza tog datuma dokazat će svoju neozbiljnost te na taj način pridobiti dodatne simpatije nestručnog žirija.

Treba napomenuti i to da pobjednik svih pobjednika sam plaća putne troškove do KSET-a, sam plaća piće sebi, barem jedno sastavu Dosh Lee, dva Sponi i neograničen broj pića ekipi bitangi i probisvjeta s „Radio Studenta“. Također, strogo je zabranjeno nositi bilo kakve promotivne snimke diskografskoj kući „Spona“ s ciljem objavljivanja istih. Bend koji se posluži takvom od strane nestručnog žirija unaprijed osuđenom i proskribiranom metodom biti će automatski diskvalificiran.

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code