NA MAKSIMIRU PROTIV BELGIJE SE OČEKUJE 23 TISUĆE GLEDATELJA

NA MAKSIMIRU PROTIV BELGIJE SE OČEKUJE 23 TISUĆE GLEDATELJA

4. listopada, 2013.

 60465897

Ususret kvalifikacijskoj utakmici za FIFA Svjetsko prvenstvo Brazil 2014 između reprezentacija Hrvatske i Belgije koja će se održati 11. listopada na stadionu Maksimir, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, održao je operativni sastanak s vodstvom Hrvatskog nogometnog saveza.

Na sastanku u Gradskoj upravi 3. listopada  razgovaralo se o protokolarnim, organizacijskim i sigurnosnim mjerama za ovu utakmicu koju će, prema procjenama i ovisno o vremenu, pratiti 22 do 23 tisuće gledatelja, među kojima će biti i 2200 belgijskih navijača, a očekuju se i visoki predstavnici Kraljevine Belgije. 

Kako će Zagreb dva dana biti svjetsko i europsko nogometno središte, jer se 10. listopada u Kranjčevićevoj održava sraz mladih reprezentacija Hrvatske i Lihtenštajna, mjerodavne službe i ovaj će puta učiniti sve kako bi utakmice i sve popratne aktivnosti prošle u znaku sporta, odlične organizacije i najboljeg mogućeg ozračja. 

Osim gradonačelnika Bandića i njegovih suradnika – predstavnika gradskih ureda i institucija, te podružnica ZG Holdinga, u ime Hrvatskog nogometnog saveza sastanku su prisustvovali: izvršni predsjednik Damir Vrbanović, direktor Organizacijskog odbora Alan Balen, asistentica direktora reprezentacija HNS-a Iva Olivari, te Tomislav Pacak i Luka Kalember.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code