NA BURZI JE 350 000 NEZAPOSLENIH

NA BURZI JE 350 000 NEZAPOSLENIH

10. veljače, 2013.

 

Italijanske-prostitutke

Što bi se dogodilo legalizacijom prostitucije?

Piše:Čaplja

 Prema statističkim podacima zadnjeg popisa stanovništva  u Hrvatskoj ima 4.284.889 stanovnika od kojih su 3.697.143 katolici, a od kojih su njih 3.599.038 po narodnosti Hrvati.  Vrlo impozantan postotak u odnosu na ukupni broj stanovnika. Ako je to stvarno tako nameće se pitanje kakvi su to katolici? Kako je to moguće da se jedan vjernik, katolik odluči svoj izborni glas dati onima koji su za legalizaciju opojnih droga? Još veće čuđenje budi činjenica da svoj vjernički glas daje onima koji su  za legalizaciju prostitucije. No ni tu nije ni je kraj. Kakav to vjernik može dati svoj glas onima koji su u predizbornim obećanjima govorili da će se zalagati za priznavanje isto-spolnih brakova ili ono za vjernika najstrašnije – davanje prava na abortus.

LEGALIZACIJA PROSTITUCIJE

Razmislite što će se dogoditi ako se legalizira prostitucija u trenutku kad na burzi imamo 350 000 nezaposlenih. Kakav je to primjer mladim djevojkama koje u ovakvom ekonomskom ludilu ne vide svoju životnu stazu? Hoće li se one predati na samom početku života, a tko će biti za to odgovoran? Vi gospodo, vi  koji ste  za legalizaciji prostitucije.

 Tko je taj koji će odlučivati o životu i smrti potpuno nevinih osoba?  Tko je taj koji će to smjeti kada niti jedan sud ne može izreći smrtnu kaznu?  Hoće li to moći neka nepromišljena djevojka koja nakon bluda u pijanom stanju s nepoznatim brojem muškaraca zatrudni, a nije ni svjesna tko je otac djeteta? Hoćete li takvoj osobi dozvoliti odluku o prekidu jednog ili više života?

Prema podacima 1. siječnja 2008. Hrvatska ima  prirast 9,6 novorođenih na 1000 stanovnika  (gotovo najmanji u Europi), a stopa smrtnosti  procijenjena je na  11,9 na 1000 stanovnika. Drugim riječima Hrvatska ima  negativan prirodni prirast  od – 2,3 promila. Podaci o prekidima trudnoće u 2010. godini govore da je  te godine bilo prijavljeno 10.417 pobačaja među kojima je na zahtjev žene izvršeno 4450, a ostalo su prekidi trudnoće iz medicinskih razloga  i spontani pobačaji. Nažalost sumnja se i u ovu brojku jer se mnogi abortusi obave ilegalno, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu .  Kada to usporedimo s nekim  gradom onda to zna i da je godišnje ubijen jedan  grad veličine Gline (9868 stanovnika). Nije li to zaista zastrašujuće, tim više što imamo negativan prirodni prirast  od – 2,3 promila. Donese li zakonska odredba o legalizaciji abortusa  naš bi narod mogao vrlo brzo izumrijeti.

HOMOSEKSUALCI SU BOLESNI

 I dok ste tako s jedne strane za dopuštanje ubojstva nevine djece, s druge strane borite se  za prva životinja. Kojeg li farizejstva.  I ja sam za poštivanje životinja no nisam siguran kako to njihovi vlasnici provode i tko ih u tome kontrolira. Tko nas može zaštiti od tih vlasnika i njihovih životinja?

Dali ste svoj glas onima koji  žele promijeniti  osnovni postulat  o braku, a time i o obitelji?  Prirodno žele zamijeniti nakaradnim. Oni koji žive u isto-spolnim zajednicama i zagovaraju  takav oblik braka čude se što neki ljudi imaju prema tome drugačije mišljenje.  Kao da su zaboravili svoj sram pred roditeljima u trenutku njihove spoznaje o načinu njihovog života, kao i reakciju roditelja na to. Radi čega taj njihov sram i nelagoda? Možda zbog toga što čine nešto dobro, moralno i pohvale vrijedno?  Za njihove roditelje kao da je svijet stao, ali bol koju su im stvorili nadjačala je roditeljska ljubav. Oni su njihova djeca i nije im preostalo ništa drugo do prihvatiti ih takve kakvi jesu. Jesu li sretni zbog toga?  Pitajte ih kako se osjećaju u svojoj okolini.

U medicinskoj literaturi do nedavno se takav način života zvao bolest, a u ateističkom režimu u kojem smo bili devedesetih godina, zakonodavci su to zvali protuprirodni blud i za njega imali propisane kazne.   Osobno mislim da je to pogrešno kažnjavati . To treba liječiti.

Kako ste mogli stati uz rame takvim ljudima? Ti isti će već sutra tražiti da se isto-spolnim zajednicama dopusti usvajanje djece. Živeći na takav način sami su si oduzeli mogućnost imanja vlastite djece, a sada bi htjeli djecu onih koji koje nazivaju ksenofobima i sl. Sreća je u tome što  je njihov  način života u stvari prirodno samouništenje genetskog škarta.

Najnovija njihova podvala je  u uvođenju ovakvog zdravstvenog odgoja u škole. Pod krinkom zdravstvenog odgoja krije se u stvari seksualni odgoj koji će uzrokovati  seksualnu hipersenzualizaciju djece i to u najosjetljivijem periodu njihovog razvoja. Navoditi djecu da se izjašnjavati o tome kojim se spolom osjećaju je zaista krajnje suludo.

Glasali ste za one čija obećanja nisu u skladu s naukom katoličke vjere i predstavljaju inauguraciju grijeha i bluda, a što je još strašnije legalizacijom abortusa dali bi čak i pravo na ubojstvo.  Zar niste svjesni da su sva njihova htjenja protuprirodna i uperena na razbijanje prave obitelji  i rušenje  crkve kao posljednje moralne vertikale društva.  Ako ste uistinu vjernici kako ste to mogli učiniti?T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
 1. Milek
  #1 Milek 15 veljače, 2013, 16:45

  Takve bi ja odmah zaposlio – barem za kakav sat !

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. roki
  #2 roki 13 veljače, 2013, 16:32

  kakve nogice

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Zenga
  #3 Zenga 11 veljače, 2013, 04:49

  Slika za bogove.
  Mini harem na ulici
  Živjeli katolici!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code