NA ŠALATI RETRO TURNIR U TENISU

NA ŠALATI RETRO TURNIR U TENISU

11. svibnja, 2012.

retrio_tenis_alata

Zagrebački ŠRC Šalata domaćin je nesvakidašnjeg sportsko – glazbenog RETRO spektakla ŠALATA ZAGREB RETRO OPEN 2012. koji će se održati u subotu 16. lipnja s početkom od 09.00 sati.

Udruga mladih Teniski Fakat – TENFA organizira RETRO turnir u tenisu na zemljanim terenima TK Medveščak (ŠRC Šalata). Svi sudionici turnira obavezno moraju biti obučeni u stilu ’70-ih i ‘80-ih godina prošlog stoljeća, uz drvene rekete i bijele loptice.

Uz tenis, posjetitelji, koji su također pozvani da dođu u RETRO izdanju, zabavljat će se uz nekad polularne igre gumi-gumi, obaranje ruku, skok u dalj iz mjesta, pingač i druge aktivnosti. Podsjetnik na neka prošla i sretna vremena za neke će biti prilika i da osvoje nagradu za najbolji styling, nagradu za najbolju čagericu ili čagera. Na prostoru Šalate biti će postavljen i muzej RETRO teniske opreme.

“Inspiraciju za ovaj nesvakidašnji spektakl dobili smo prošle godine na retro turniru Arena Open u Umagu koji je organizirao naš kolega, rekreativac i kreativac Vedran Kaligarić. Taj događaj potvrdio je da se ljudi žele na barem jedan dan vratiti u ona nikad prežaljena vremena, zaigrati tenis i isplesati dušu i tijelo.” – izjavio je predsjednik Udruge TENFA, radijski i TV voditelj Ivan Vukušić.

Nakon proglašenja pobjednika u svim kategorijama i dodjele vrlo vrijednih nagrada sponzora počinje “Disko Š(a)latanje do daljnjeg” i otvorenje velikog pool partya koji traje do ranij jutarnjih sati.

ŠRC Šalata kultno je zagrebačko sportsko-rekreativno okupljalište, simbol je uspjeha Hrvatskog tenisa. Davne 1939. pobjedom nad Njemačkom u finalu Davis Cupa Europske zone, pred više od 8000 gledatelja Šalata je zauvijek ucrtana na kartu teniskog svijeta. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code