MOGAO JE KERUM U DANSKU POVESTI I NEKOG BRANITELJA 

MOGAO JE KERUM U DANSKU POVESTI I NEKOG BRANITELJA 

29. lipnja, 2021.

 

 

Hrvatski nogometni reprezentativci predvođeni Zlatkom Dalićem završili su svoju priču na Europskom nogometnom prvenstvu. Bolji (Španjolska) nas je izbacio iz daljnjeg natjecanja, ali svaka čast Modriću, Livakoviću, Kovačiću, Brozoviću i drugima.

Bit će bolje na predstojećem Svjetskom prvenstvu!

Međutim, da ti pamet stane, svi najvažniji hrvatski mediji su veliku, nezasluženu, pažnju posvetili splitskom kontraverznom gospodarstveniku i politikantu Željku Kerumu, koji je, na dan utakmice, kako su na veliko i široko pisali, „predvodio pjesmu u centru Kopenhagena“!

Ističu da je u megafon pjevao „Kome bi šumilo  more moje slano“, „Moja domovina“, „Lijepa li si“ i druge domoljubne pjesme.

Nu, bez obzira što je poznato da Kerum „lipo piva“, kome je i zašto toliko važno da se njegovo ime toliko ističe, kao da je platio i doveo u Kopenhagen barem stotinjak hrvatskih stradalnika iz hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata?

Ime Kerum baš ništa ne znači u navijačkoj masi, tim prije kad se zna da čovjek ima novaca „na bacanje“ i da je to za njega i slične bio samo još jedan lijepi  (skupi) provod.

Hrvatsku reprezentaciju inače najviše podržavaju hrvatski branitelji,(svaka čast iznimkama), poglavito oni koji su jedva sakupili novce za piće  i koji su masovno gledali utakmice kod kuće putem malih ekrana na terasi nekog lokala.

A, kakva je to „glavna“ vijest da tamo neki Kerum „rokče“ u megafon, a za razliku od onih koji su stvarali hrvatsku državu „pun je ko brod“, odnosno obogatio se (tko zna kako) kad su drugi ginuli i za „hrvatske kockice“?

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata91.(UHBDR91.) T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code