MLADA ŠVEDSKA DJ ZVIJEZDA ADRIAN LUX GOSTUJE U MANSIONU

MLADA ŠVEDSKA DJ ZVIJEZDA ADRIAN LUX GOSTUJE U MANSIONU

15. listopada, 2012.

adria lux4

Zagrebački Mansion nastavlja seriju gostovanja svjetskih DJ-a ove jeseni. Mladi Šveđanin Adrian Lux posljednjih mjeseci gostuje na vodećim svjetskim Festivalima i party destinacijama, a u Zagreb 26. listopada dolazi po prvi puta.

Zagreb, 15. listopada 2012. – Jarunski klub Mansion nastavlja s nizom gostovanja inozemnih DJ zvijezda kroz jesen 2012. Nakon nezaboravnog nastupa Australki NERVO, u Mansion dolazi mlada švedska DJ zvijezda Adrian Lux. Posljednjih mjeseci nastupa na vodećim Festivalima i party destinacijama diljem svijeta, a u Zagreb u petak 26. listopada dolazi s epitetom jednog od najljepših DJ-a svijeta, za kojim su partijanerice doslovno izgubile glavu.

Adrian Lux rođen je u Stockhlmu u punk rock obitelji modnog fotogarafa. Kada nije svirao gitaru, odradio je neke od najvećih švedskih modnih kampanja kao što su Barney’s ili Nordiska Kompaniet. Njegovi hitovi Strawberry i Can’t sleep oduševili su brojne velikane DJ scene pa tako svoje uratke izdaje pod okriljem Axtone izadvačke kuće poznatog sunarodnjaka Axwella.

«Veselim se mom prvom nastupu u Zagrebu. Čuo sam da je grad prekrasan, a publika jedinstvena. Očekuje nas nezaboravan tulum, a ovim putem Vas sve pozivam na novo glazbeno putovanje u Mansion. « – izjavio je mladi Adrian Lux uoči dolaska u Zagreb. T

Prvi kontigent ulaznica za nastup Adriana Luxa mogu se osigurati po cijeni od 30 kuna u sustavu Eventima (www.eventim.hr). Sve informacije vezane uz klub i programe Mansiona možete pronaći na web adresi www.mansion.hr .

Select PR za klub Mansion 2012. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code