MIRKO FILIPOVIĆ PODRŽAVA PROJEKT POKRENI SE

MIRKO FILIPOVIĆ PODRŽAVA PROJEKT POKRENI SE

10. lipnja, 2013.

mirko filipovic

Svjetska legenda borilačkih sportova Mirko Cro Cop Filipović podržao je nacionalni projekt POKRENI SE! Naš priznati sportaš pozvao je na zajednička ljetna vježbanja naglašavajući važnost osvješćivanja vlastitog tijela.

Pozivam sve da treniraju, da vježbaju i bave se sportom, osjećat ćete se bolje i biti zdraviji. Pokrenite se ovog ljeta u pet gradova Hrvatske!“ – poručio je Mirko Filipović.

Nacionalni projekt POKRENI SE! ljetnu turneju započinje 13. lipnja u 9.30 sati na drubrovačkom Revelinu. Tim trenera Marija Anića Kremića, u kojem su kineziolozi Nataša Vaci i Jan Doležal, spreman je svoje znanje i vještine prenijeti građanima i potaknuti ih na osvješćivanje vlastitog tijela. Nakon odrađenih treninga nutricionistkinja projekta Karmen Matković biti će na raspolaganju svima za besplatne savjete o pravilnoj prehrani. Svim vježbačima partneri projekta osigurali su prigodne poklone poput KOZMO prostirki, majica i vode.

U ljetna jutra, najljepša vježbališta svijeta – dubrovački Revelin, pulska Arena, zadarski Pozdrav suncu, hvarski trg i zagrebačke fontane očarat će svijet slikom i videom kroz sportske razglednice. POKRENI SE! su do sada podržali glazbenica Danijela Martinović, radijski DJ-i Ivana Mišerić i Saša Lozar, brončani rukometaši Lovro Šprem i Luka Stepančić, vaterpolisti Ante Vukičević i Josip Pavić, te mnogi drugi.

Prijavite se za vježbanje na www.pokrenise.hr !

Ljetna turneja POKRENI SE ! 2013.

Dubrovnik, tvrđava Revelin 13.06.2013. u 9.30

Pula, Arena 05.07.2013. u 9.30

Zadar, Pozdrav suncu 25.07.2013. u 9.30

Hvar, ispred gradske lože 17.08.2013. u 9.30

Zagreb, ispred novih fontana 29.08.2013. Av. V. Holjevca u 9.30 T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code